(Poistunut julkaisusta)

Työttömyysturva-asiantuntija
Yleinen työttömyyskassa YTK

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Haemme osaavaan ja rohkeaan joukkoomme

TYÖTTÖMYYSTURVA-ASIANTUNTIJAA

vastaamaan omalta osaltasi YTK:n tavoitteiden saavuttamisesta. Haluamme joukkoomme asiantuntijan, joka on kiinnostunut niin kehittämisestä kuin päivittäin tai viikoittain toistuvien tehtävien tekemisestä.

Työttömyysturva-asiantuntijana

  • varmistat käsittelykäytäntömme yhtenäisyyttä  
  • neuvot, opastat ja koulutat asiantuntijoitamme ja koko YTK:n henkilöstöä
  • tuet työttömyysturvan muutoksenhakuasioita
  • kehität työttömyysturvalainsäädäntöä erilaisissa verkostoissa ja yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa

Sinulla on vähintään muutaman vuoden työkokemus työttömyysturvan asiantuntijatehtävistä. Ymmärrät yksittäisten säännösten roolin ja merkityksen lainsäädäntökokonaisuudessa. Pystyt hahmottamaan suuriakin kokonaisuuksia, mutta sinulla riittää kiinnostusta myös yksityiskohtiin. Ymmärrät, että työttömyysturvalainsäädäntö on yksittäiselle jäsenelle ja yhteiskunnalle vaikea asia, ja haluat kertoa ja selittää asiat mahdollisimman yksinkertaisesti, et piiloudu juridisen argumentaation taakse. Osaat katsoa pitkälle, mutta toimit mielelläsi myös tässä päivässä ja käytännön asioissa. Pystyt pitämään pallot ilmassa, vaikka niitä olisi kerralla useampia. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. Olet arvojemme mukaisesti rohkea keskustelija.

Tarjoamme sinulle kehittymisorientoituneen työyhteisön, johon kuuluvat eteenpäin katsominen, kokeilukulttuuri, sopivankokoinen ja ketterä organisaatio sekä vastuuta ja vapautta luoda uutta. Tehtävässä pääset vaikuttamaan asioihin ja kasvattamaan osaamistasi yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Yhdessä rakennamme Suomen parasta työpaikkaa.

Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.3.2019 – 30.4.2020. YTK:lla on käytössä tehtävän vaativuuteen perustuva palkkausjärjestelmä. Voit kuitenkin halutessasi esittää hakemuksessa palkkatoivomuksesi. Toimipaikkamme on Loimaalla, mutta työtä on mahdollista tehdä myös pääkaupunkiseudulta tai Turusta käsin.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeellamme http://www.webropolsurveys.com/ytkrekrytointi.net viimeistään 11.1.2019. 

Lisäkysymyksiisi vastaa palvelujohtaja Anna Mäkelä-Mäki puhelimitse p. 040 511 7698. Tavoitat hänet parhaiten 3.1.2019 klo 14-15 tai 8.1.2019 klo 14-15.