(Poistunut julkaisusta)

Työterveyspsykologi
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Työavain 1-73-18
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 25.05.2018 kello 15:45
Työterveyspalvelut, Kamreerinite 2 A 2.krs 02770 Espoo
Konserniesikunta ja konsernipalvelut, Henkilöstöpalvelut ja työterveyspalvelut
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Espoon Työterveyspalvelut huolehtii kaupungin noin 14.000 työntekijän työterveydestä. Työyksikössämme on yhteensä 35 henkilöä ja toimimme kaikki Espoon keskuksessa. Työterveyspsykologeja on kolme ja tekevät tiivistä yhteistyötä työterveyshuollon muiden ammattilaisten kanssa.
Työterveyspsykologina toimit psyykkisen työhyvinvoinnin asiantuntijana työterveyspalveluiden sisäisessä moniammatillisessa yhteistyössä. Tarjoat yksilöasiakkaille ohjausta ja neuvontaa työhön liittyvään hyvinvointiin ja työkyvyn tukemiseen liittyvissä kysymyksissä sekä ohjaat tarvittaessa asiakkaita muiden tukipalveluiden piiriin. Teet työkyvyn arviointeja, joihin liittyy mahdollisesti haastattelujen lisäksi myös psykologinen tutkimus. Olet myös mukana arvioimassa työyhteisöjen psykososiaalisia kuormitustekijöitä sekä tekemässä toimenpide-ehdotuksia työntekijöiden hyvinvoinnin ja yhteistyön toimivuuden tukemiseksi.

Haastattelut aloitetaan viikolla 21.

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu psykologi

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Arvostamme kiinnostusta tehdä sekä yksilötyötä että yhteistyötä esimiesten ja työyhteisöjen kanssa työhyvinvoinnin ja työkyvyn tukemisen asiantuntijana. Toivomme sinulta kiinnostusta oman työn sekä kaupunkiorganisaation sisäisen yhteistyön kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja aktiivista työotetta. Lisäksi arvostamme kykyä tehdä seulovia kognitiivisten taitojen, erityisesti muistin arvioita.

Eduksi katsomme työterveyspsykologin pätevyyden sekä työ- ja organisaatiopsykologian osaamisen.

Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä monipuolisesti erilaisten työhyvinvointiin liittyvien ilmiöiden parissa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38.25h/vko

Lisätietoja tehtävästä

palvelupäällikkö Annika Blomqvist
0400 992033
annika.blomqvist(@)espoo.fi