(Poistunut julkaisusta)

Työterveyslääkäri
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 03.12.2018
Hakuaika päättyy 12.11.2018  kello 16:00
Vantaan Työterveys liikelaitos, Kielotie 11 A 01300 Vantaa
Konserni- ja asukaspalvelut

Vantaan Työterveys liikelaitoksessa on avoinna työterveyslääkärin työsopimussuhteinen toimi 3.12.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vantaan Työterveys liikelaitos on kunnallinen liikelaitos, joka tuottaa työterveyshuoltopalveluita Vantaan, Helsingin, Espoon ja Kauniaisten yrityksille, Vantaan kaupungin työntekijöille sekä merimiesterveydenhuollon palvelut Helsingin kaupungille. Toimipisteissämme Tikkurilassa, Myyrmäessä, Pasilassa, Tapiolassa ja Kauniaisissa työskentelee yli 80 työterveyshuollon ammattilaista ja asiantuntijaa. Tarjoamme ammatillisesti ainutlaatuisen näköalapaikan
pääkaupunkiseudun yritysten ja kuntien henkilöstön työterveyshuoltoon. 

Toimintamme kasvaessa haemme työterveyslääkäreitä.

Voit työskennellä koko- tai osa-aikaisesti, vakituisessa tai määräaikaisessa työsuhteessa pääkaupunkiseudun keskeisillä toimipaikoilla. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä hyvät tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet. Saat kokeneiden kollegoiden tuen ja osaavan, moniammatillisen tiimin tueksesi. Voit vaikuttaa työsi sisältöön ja painotuksiin. Panostamme perehdytykseen ja koulutukseen. 

Odotamme hakijoilta työterveyshuollon koulutusta ja/tai kokemusta tai kiinnostusta työterveyshuollossa toimimiseen. Tarjoamme mahdollisuuden erikoistumiskoulutukseen.

Tervetuloa hyväntuuliseen, koulutusmyönteiseen ja avoimeen porukkaamme!

Lisätietoja www.vantaantyoterveys.fi

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Kelpoisuusehto:  Laillistettu lääkäri sekä vähintään viidentoista opintopisteen laajuinen työterveyshuollon koulutus kahden vuoden kuluessa siitä, kun hän siirtyy työterveyshuollon tehtäviin.

Lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen taitoa.

Luemme eduksi: Kokemuksen työterveyshuollosta.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Lääkärisopimus
Työaika: 38h 15min / viikko tai sopimuksen mukaan