(Poistunut julkaisusta)

Työterveyshuollon erityisasiantuntija (Työterveyshoitaja)
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2020
Haemme Työterveys –yksikköön Helsinkiin äitiyslomasijaiseksi

TYÖTERVEYSHUOLLON ERITYISASIANTUNTIJAA (TYÖTERVEYSHOITAJA) 

Tehtäväsi on vastata työterveyshuoltoon pätevöittävän koulutuksen koulutuskohtaisesta kokonaisuudesta (15 op). Suunnittelet, toteutat, arvioit ja kehität työterveyshuoltoon pätevöittävää koulutusta moniammatillisessa tiimissä. Toimit koulutuksissa koulutuksenjohtajana, luennoijana, ryhmien ohjaajana/tutorina lähi- ja etäopetuksessa sekä verkko-oppimisympäristössä. Tehtäviisi kuuluu myös muiden työterveyshuollon täydennyskoulutusten suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen. Lisäksi voit toimia työterveyshuollon asiantuntijana Työterveyslaitoksen tutkimus- ja kehittämisprojekteissa, joissa kehitetään ratkaisuja työterveyshuollon käyttöön.

Odotamme sinulta vahvaa ja syvällistä työterveyshuollon substanssin osaamista, terveydenhoitajan tutkintoa, työterveyshuollon pätevyyttä ja vähintään kahden vuoden työkokemusta työterveyshoitajana. Lisäksi odotamme osaamista ja kokemusta kouluttamisesta lähiopetuksena, videoyhteyksin ja verkkoympäristössä sekä vähintään 10 op laajuisia pedagogisia opintoja. Toivomme sinulta myös hyviä vuorovaikutustaitoja, voimakkaasti kehityssuuntautunutta työotetta, oma-aloitteista asennetta työhön, hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja asiakaslähtöistä toimintatapaa.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn monitieteisessä työyhteisössä Helsingissä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Työ alkaa 15.7.2020 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen ja kestää aluksi noin vuoden. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen TES:n mukaan. Meillä on laajat työaikaliukumat ja etätyömahdollisuus. Hyvät työsuhde-edut mm. laaja työterveyshuolto ja voit käyttää työaikaa tunnin viikossa liikuntaan.

Kiinnostuitko? Täytä ja lähetä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen 7.6.2020 mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Haethan pikaisesti, käsittelemme hakemuksia jo haku-ajalla.

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotepäällikkö Helena Särkänlahti p. 043 824 4044, erikoislääkäri Päivi Loikkanen p. 043 824 6256 ja johtaja, ylilääkäri Eva Helaskoski (arkisin klo 16-17) p. 030 474 2300 sähköpostikyselyt etunimi.sukunimi@ttl.fi