(Poistunut julkaisusta)

Työterveyshuollon erityisasiantuntija (työfysioterapeutti)
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2020
Haemme Työterveys –yksikköön Helsinkiin 

TYÖTERVEYSHUOLLON ERITYISASIANTUNTIJAA (TYÖFYSIOTERAPEUTTI) vakituiseen työsuhteeseen

Tehtäväsi on osallistua työterveyshuoltoon pätevöittävien koulutuksien (15 op ja 2 op ) toteutukseen. Mahdollista on myös sopia koulutuksen vastuuhenkilö-tehtävästä (koulutuksenjohtaja). Suunnittelet, toteutat, arvioit ja kehität työterveyshuoltoon pätevöittävää koulutusta moniammatillisessa tiimissä. Toimit koulutuksissa luennoijana, ryhmien ohjaajana/tutorina lähi- ja etäopetuksessa sekä verkko-oppimisympäristössä. Tehtäviisi kuuluu myös muiden työterveyshuollon täydennyskoulutusten suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen. Lisäksi voit toimia työterveyshuollon asiantuntijana Työterveyslaitoksen tutkimus- ja kehittämisprojekteissa, joissa kehitetään ratkaisuja työterveyshuollon käyttöön.

Odotamme sinulta vahvaa ja syvällistä työterveyshuollon substanssin osaamista, fysioterapeutin tutkintoa, työterveyshuollon pätevyyttä ja vähintään kahden vuoden työkokemusta työfysioterapeuttina. Lisäksi odotamme osaamista ja kokemusta kouluttamisesta lähiopetuksena, videoyhteyksin ja verkko-ympäristössä. Koulutuksenjohtajan tehtävään edellytämme vähintään 10 op laajuisia pedagogisia opintoja. Lisäksi odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja, voimakkaasti kehityssuuntautunutta työotetta, oma-aloitteista asennetta työhön, hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja asiakaslähtöistä toimintatapaa.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn monitieteisessä työyhteisössä Helsingissä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Meillä on laajat työaikaliukumat ja etätyömahdollisuus. Hyvät työsuhde-edut mm. laaja työterveyshuolto ja käyttää tunti viikossa liikuntaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen TES:n mukaan. Työ alkaa 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan.


Kiinnostuitko? Täytä ja lähetä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen 7.6.2020 mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Haethan pikaisesti, käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan umpeuduttua.

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotepäällikkö Helena Särkänlahti p. 043 824 4044,  ja erikoislääkäri Päivi Loikkanen p. 043 824 6256,   johtaja, ylilääkäri Eva Helaskoski (arkisin klo 16-17)  p. 030 474 2300 sähköpostikyselyt etunimi.sukunimi@ttl.fi