Työterveyshuollon erikoislääkäri
Työterveyslaitos

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2021

Haemme Työtilat-yksikköömme

TYÖTERVEYSHUOLLON ERIKOISLÄÄKÄRIÄ

Tehtävässä toimit moniammatillisen tiimimme jäsenenä, jonka tavoitteena on edistää hyvää sisäympäristöä ja toimivia, hyvinvointia tukevia työtiloja. Tehtäväsi liittyvät tutkimus- ja palvelutoimintaan, jossa tuetaan työpaikkoja sisäilmasto-ongelmien ratkaisemisessa sekä työtilojen kehittämisessä ja työympäristömuutoksissa. Tutkimustehtävissä osallistut tutkimusten suunnitteluun ja tutkimusrahoituksien hakuun sekä tutkimuksen toteuttamiseen aiemman työkokemuksesi mukaan. Tutkimus- ja palvelutehtävät voivat suuntautua myös laajemmin sisäympäristön aihealueelle.

Edellytämme sinulta työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyttä sekä vahvaa, syvällistä osaamista ja työkokemusta työterveyshuollon alalta. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, oma-aloitteisuutta, verkostoitumiskykyä ja kehittämisaktiivisuutta.

Tehtävänkuvaa voidaan muokata kiinnostuksesi mukaan ja myös osa-aikainen työskentely voi tulla kyseeseen. Tehtävään voidaan valita myös työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri määräaikaisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn moniammatillisessa työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi monitieteisessä asiantuntijaorganisaatiossa. Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6–21) ja etätyömahdollisuus sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, laaja työterveyshuolto sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti liikuntaan viikossa.

Työsuhteesi alkaa 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen. Työpisteesi voi sijaita Helsingin, Kuopion tai Oulun toimipaikassamme. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen TES:n mukaan. Työsuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Olisitko sinä uusi jäsen tiimiimme? Täytäthän hakemuksesi viimeistään 16.05.2021, osoitteessa https://www.ttl.fi/rekry. Haethan pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Työtilat-yksikön johtaja Sanna Lappalainen, p. 0407152204 ja sanna.lappalainen@ttl.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot