(Poistunut julkaisusta)

Työterveyshuollon asiantuntija
Mela

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen työterveyshuollon asiantuntijaa

Viime vuonna käynnistyneen Välitä viljelijästä –projektimme tärkeänä tavoitteena on vakiinnuttaa maatalousyrittäjien jaksamista ja hyvinvointia tukevan varhaisen välittämisen verkoston toiminta pysyväksi toimintatavaksi. Verkostoon kuuluvista sidosryhmistä erityisesti maatalousyrittäjien työterveyshuollolla on tärkeä rooli yrittäjän hyvinvoinnin tukijana.

Asiantuntijana tehtävänäsi on luoda osana maatalousyrittäjien varhaisen välittämisen toimintaa työterveyshuollon ja muiden verkostotoimijoiden yhteistyön tavoitteet ja toimenpiteet. Toiminnan suunnittelussa tulee myös huomioida sote-uudistuksen vaikutukset maatalousyrittäjien työterveyshuollon järjestämisessä.

Sinulla on tehtävään soveltuva opisto- tai korkeakoulututkinto. Tehtävä täytetään määräajaksi 31.12.2019 asti. Tarjoamme mahdollisuuden myös etätyön tekemiseen.

Edellytämme sinulta

  • työterveyshuoltojärjestelmän vahvaa tuntemusta
  • vahvaa sitoutumista maatalousyrittäjien työhyvinvoinnin edistämiseen
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • tuloksellista ja innovatiivista työskentelyotetta sekä kokemusta kehittämisprojekteista

Työskentelyäsi helpottaa

  • aikaisempi kokemus maatalousyrittäjien tai yrittäjien työterveyshuollosta
  • näkemys työterveyshuollon kehittämismahdollisuuksista sote-uudistuksessa
  • Mela-turvan ja asiakkaidemme toimintaympäristön tuntemus

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät työntekijöitään arvostavassa työyhteisössä, hyvän perehdytyksen, kattavat työhyvinvointipalvelut, joustavat työajat, nykyaikaiset työtilat Espoon Tapiolassa ja hienon mahdollisuuden merkitykselliseen työhön osana organisaatiotamme.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköisesti viimeistään 27.2.2018 painamalla alhaalla ”Hae paikkaa”.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Päivi Wallin, p. 029 435 2343 ja tiiminvetäjä Pirjo Saari, p. 029 435 2460