Työterveyshoitajaksi pk-seudulle, Tampereelle ja Turkuun
Heltti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Heltti hakee työterveyshoitajia pk-seudulle, Tampereelle ja Turkuun!

Sinä rohkea, muutoshalukas ja vastuuntuntoinen ammattilainen, tule mukaan ravistamaan työterveysalaa, tekemisen tapaa ja omalla osaamisellasi kehittämään tulevaisuuden terveyden ja hyvinvoinnin palveluja. Meillä voit tehdä työtäsi kehitysmyönteisessä, positiivisessa, itseohjautuvassa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Työterveyshoitajan tehtäviin Heltissä kuuluvat ennaltaehkäisevä terveydenhuolto moderneimman teknologian mahdollistamalla tavalla, hoidon tarpeen arviointi, näytteiden otto ja tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa. Meillä työterveyshoitaja on avainhenkilö ylläpitämään aktiivista suhdetta sekä jäsentemme että asiakasyritystemme kanssa ja toimii myös terveysvalmentajana työntekijöille ja ryhmille.

Heltin arvot, tarmo, pokka, hehku ja lempi, ohjaavat työtämme vahvasti, joten löydäthän niitä myös itsestäsi. Lisäksi meille on tärkeää, että työotteesi on asiakaslähtöisen, ketterä ja joustava, eivätkä tiimityöskentely tai kasvuyrityksen nopeat muutokset aiheuta sinulle ongelmia.

Odotamme työntekijöiltämme näppärää Office-sovellusten hyödyntämistä sekä uusimpien appsien sekä älyrannekkeiden käytön nopeaa oppimista. Työskentelykielinä asiakkaidemme kanssa ovat suomi ja englanti. Odotamme sinulta kokemusta työterveyshoitajan työstä ja mielellään jo suoritettuja erikoistumisopintoja.

Me tarjoamme sinulle paikan työterveysalan ravistajayrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan ja tekemään yhdessä loistavan tiimin kanssa historiaa. Heltin tavoitteena on mahdollistaa ajatustyöläisten parempi hyvinvointi ja tarjota Euroopan paras työpaikka terveydenhuollon alalla.

Jos sinä haluat huolehtia asiakkaistasi hyvin, otat kokonaisvastuun hoitamistasi asioista, saat kicksejä totuttujen tapojen kyseenalaistamisesta ja uusien ratkaisumallien innovoimisesta, laita hakemuksesi tulemaan.

Lisätietoja voit kysyä Helsingin ja Turun osalta Nealta sekä Tampereen osalta Riikalta: 

-Nea Kanto, puh: 020 1470 706

-Riikka Pelkonen, puh: 020 1470 733

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1341799
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Espoo, Tampere, Turku, Vantaa