(Poistunut julkaisusta)

Työterveyshoitaja
ABB Oy Functions and Services

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Työterveyshoitajan paikka avoimena ABB:llä!

ABB työllistää Suomessa noin 5400 henkilöä ja on yksi suurimmista teollisista työnantajista, pääkaupunkiseudulla suurin. Suomen ABB toimii yli 20 paikkakunnalla ja tehdaskeskittymät sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa, Porvoossa ja Haminassa. Lue lisää osoitteesta new.abb.com

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö ABB:n työterveydessä. Työaika on 37,5h viikossa. Työsopimus solmitaan määräaikaisena Adeccon kanssa ja kestää kesäkuun 2021 loppuun saakka. Jatko on myös mahdollinen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työpisteesi sijaitsee Strömberg Parkissa Vaasassa. Työtehtäviisi kuuluu ennaltaehkäisevä työterveyshuolto, sairaanhoito, terveysneuvonta, terveystarkastukset, työpaikkaselvitykset ja yhteistyö sidosryhmien kanssa. Osallistut erilaisiin palavereihin ja työterveysneuvotteluihin. Toimit osana moniammatillista tiimiä, johon kuuluu myös työterveyslääkäri ja työfysioterapeutti.

Ensisijaisesti etsimme terveydenhoitajaa (AMK) työterveyshuollon pätevyydellä, mutta huomioimme myös terveydenhoitajahakijat. Terveydenhoitajalle tai työterveyshoitajalle työ on kokopäiväinen. Yhtenä vaihtoehtona on myös sairaanhoitajan palkkaaminen, mutta tällöin kyseessä on osa-aikainen työ (4h/päivä). Jos siis etsit puolipäiväistä (arkisin klo 8-12) sairaanhoitajan työtä, kannattaa jättää tiedot tämän ilmoituksen kautta.

Uudelta työterveyshoitajalta odotamme oma-aloitteista ja aktiivista otetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet kiinnostunut työterveyshuollon toteuttamisesta teollisuusympäristössä ja työterveyden ominaispiirteistä. Työskentelet myös altisteiden, matkaterveyden ja ergonomia-asioiden parissa. Työterveystiimi ABB:llä on mukava ja ammattitaitoinen. Pääset itse suunnittelemaan työtäsi ja vaikuttamaan sen sisältöön.

Hakuaika päättyy 27.9.2020, mutta käsittelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja työtehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja työstä voit kysyä Adeccon henkilöstökonsulteilta:
Susanna Kytöharju p. 040 182 6540
Heli Häkkinen p. 040 617 5458
Minna Nummelin p. 040 357 2654