(Poistunut julkaisusta)

Työterveyshoitaja
Lääkärikeskus Aava Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Tule työterveyshoitajaksi Aava Luotsiin!

Oletko uudesta innostuva, itsenäinen ja kokenut työterveyshoitaja?

Aava Luotsi on Lääkärikeskus Aavan etähoidon palvelukonsepti. Luotsissa potilaille tehdään hoidon tarpeen arviointia, hoidon ennakkosuunnittelua ja hoitoa toteutetaan proaktiivisella otteella. Tarjoamme palvelua nopeasti, laadukkaasti ja kokonaisvaltaisesti.

Toimintamme vahvan kasvun myötä haemme dynaamisen tiimimme jäseneksi työterveydenhoitajaa, jolla on myös vankkaa sairaudenhoidollista kokemusta. Sinulla on hyvät IT-taidot ja opit helposti käyttämään uusia digitaalisia palveluita. Hyvä Microsoft Office – työkalujen osaaminen ja hyvät englannin ja ruotsin kielen taidot katsotaan eduksi. Haluamme sinulta myös avarakatseista pioneeriasennetta, itsenäistä työotetta ja halua kehittää innovatiivisia tapoja hoitaa potilaita.

Jos haet tehtävään ja tulet valituksi, pääset töihin kotimaiseen perheyritykseen, jossa panostetaan henkilökunnan hyvinvointiin. Luotsin toimintatapa muuttaa opittuja terveydenhuollon käytäntöjä ja mahdollistaa ylivertaisen asiakaskokemuksen.

Haluamme sinut tiimiimme mahdollisimman nopeasti. Laitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi heti tai viimeistään 20.5.2019 mennessä tämän linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?1e17d9a7

Mari Häkkinen
Tiimipäällikkö
Aava Luotsi
mari.hakkinen@aava.fi
p.050 452 1474

Petra Aaltonen
Kehittämispäällikkö
Aava Luotsi
petra.aaltonen@aava.fi
Puh. 050 329 0420