(Poistunut julkaisusta)

Työterveyshoitaja, työterveyspalvelut
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Haemme työterveyshoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.10.2020-28.2.2021. Olisitko sinä kiinnostunut liittymään porukkaamme ja auttamaan kollegoita vuoden kiireisimpänä ajanjaksona?

Tehtäviisi kuuluu pääasiassa aktiivisesti osallistua kausi-influenssarokotuksiin. Samalla saat hyvän mahdollisuuden tutustua työterveyshoitajan kokonaisvaltaiseen työhön.

Espoon kaupungin työterveyspalvelut huolehtii kaupungin noin 15 000 työntekijän työterveydestä. Työyksikössämme on yhteensä 37 henkilöä ja toimimme kaikki Espoon keskuksessa. Työterveyshoitajia on yhteensä kaksitoista ja jokaisella on oma toimialakohtainen vastuu-alueensa. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja reippaan, ammattitaitoisen työyhteisön.

Työpaikan nimi: Espoon Työterveyspalvelut
Työaika: 38h 15min/vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: laillistettu terveydenhoitaja

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Lisäksi edellytetään asiakaslähtöistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Vahvuudeksi näemme kyvyn toimia haasteellisissa asiakastilanteissa. Eduksi laskemme työterveyshoitajan työkokemuksen tai kiinnostuksen työterveyshuoltoa kohtaan.