(Poistunut julkaisusta)

Työterveyshoitaja, Tapiolan toimipiste
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019

Vantaan kaupunki, konserni- ja asukaspalveluiden toimiala, Vantaan työterveys
Vantaan Työterveys liikelaitos/Tapiolan toimipiste

Ahertajantie 2, 4 krs., 02100 Espoo

Työsuhteen kesto: Vakituinen 11.03.2019 tai sopimuksen mukaan -


Haemme työterveyshoitajaa Tapiolan toimipisteeseen!

Arvostamme erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää palveluasennetta sekä näkemyksellisyyttä toiminnan kehittämiseen. Terveydenhoitajatutkinnon lisäksi sinulla on kokemusta jonkin verran työterveyshoitajan työstä työterveyshuollossa.

Tehtävänäsi on huolehtia nimettyjen yritysten lakisääteisestä sekä kokonaisvaltaisesta työterveyshuollosta, tehden yksilöasiakkaiden ja asiakasorganisaatioiden edustajien kanssa yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle hyvän työilmapiirin, mielenkiintoisen työn sitoutuneessa, kehitysmyönteisessä ja moniammatillisessa työyhteisössä.

Vantaan Työterveyden liikelaitos on kunnallinen palveluntuottaja, joka tuottaa työterveyspalveluita Vantaan, Helsingin, Espoon ja Kauniaisten yrityksille, Vantaan kaupungin työntekijöille sekä merimiesterveydenhuollon palvelut Helsingin kaupungille.

Toimipisteissämme Tikkurilassa, Myyrmäessä, Pasilassa, Tapiolassa ja Kauniaisissa työskentelee noin 80 työterveyshuollon ammattilaista ja asiantuntijaa.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistettu terveydenhoitaja, jolla on lisäksi suoritettuna työterveyshuoltolain (1383/2001) edellyttämä työterveyshuollon toteuttamiseen tarvittava koulutus asetuksessa määritellyn ajan kuluessa työnteon aloittamisesta.

Luemme eduksi: Ruotsin-, englannin- ja/tai viron kielen taidon sekä hyvät tietotekniset taidot ja digimyönteisyys katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Palvelupäällikkö, Helena Friström
p. 0503145427, helena.friström@vantaa.fi
Tavoitettavissa ma-pe 8.00-16.00

Palvelupäällikkö, Emilia Vesanto
1.3.2019 alkaen p. 0405116188, emilia.vesanto@vantaa.fi
Tavoitettavissa ma-pe klo. 8.00-16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.