(Poistunut julkaisusta)

Työtekijöitä monipuolisiin työtehtäviin
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Hakuaika 04.12.2019 – 18.12.2019

Puriko pakkasukko ja haluaisit paeta vielä etelän lämpöön, mutta lompakon sisällöllä ei osteta edes junalippua Helsinkiin? Vai onko edessäsi pääsykokeet ja ennen lukuprosessin aloittamista haluaisit saada kerättyä säästöön rahaa, jotta vapaina hetkinä on mahdollista virkistäytyä ja pitää hauskaa? Palasitko juuri armeijasta ja haluat kerryttää arvokasta työkokemusta? Vai oletko etsimässä ihan uutta uraa? Meillä Click Henkilöstöpalveluilla on useita asiakasyrityksiä, jotka etsivät vielä työntekijöitä talven ja alkukevään sesonkiin!

Työntekijöistä on tarvetta niin teollisuudessa, tuotannossa, rakennustyömaalla kuten myös asiakaspalvelussa ja siivoustehtävissäkin! Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä työtehtäviä. Hyville tyypeille, jotka ovat näyttäneet kyntensä työmaalla, pyrimme löytämään myös jatkoa työsuhteelle, jolloin esimerkiksi mahdollinen välivuosi tulee käytettyä monipuolista kokemusta kartoittaen.

Mitä etsimme hakijoissa:
-innokasta työskentelyasennetta
-kiinnostusta monipuolisista tehtävistä
Vaikka työkokemusta ei ole vielä kerennyt kertyä, laita meille silti hakemusta!

Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti kaikesta osaamisestasi. Mikäli työkokemusta ei ole vielä kertynyt, niin olemme kiinnostuneita aivan kaikesta kokemuksestasi, kuten kotityövastuistasi. Jos taas olet jo kokenut tekijä, kerro edellisten työmaittesi työtehtävistä. Ymmärrämme, että työnhaku on raskas prosessi, mutta olisi tärkeää, että kirjaisit taitosi edes muutamalla sanalla hakemukseen.

Kerro hakemuksessasi myös millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja millä aikavälillä olisit käytettävissä. Kiitos sinulle kiinnostuksesta työtehtäviämme kohtaan!

Järjestämme haastatteluja parhaillaan, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään!