(Poistunut julkaisusta)

Työtään rakastava tarjoilija/baarityöntekijä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Ikaalisten kylpylä on kaikilla mukavuuksilla varustettu kylpylä- ja kokoushotelli kauniissa järvimaisemissa, hiekkarantojen äärellä. Hotelli tarjoaa hemmottelua, aktiviteetteja ja korkeatasoista viihdettä sekä monipuoliset ravintolapalvelut.

Haemme asiakasyritykseemme TARJOILIJOITA työskentelemään Ikaalisten kylpylän ravintolapalveluihin osana Scandicin huipputiimiä.

Scandicin tarjoilijana tehtäväsi on luoda asiakkaille odotukset ylittäviä ravintolaelämyksiä ja tarjoilla vain parasta – niin ruoan kuin asiakaspalvelunkin osalta. Työskentelet ravintolassa osana ammattitaitoista tiimiä palvellen asiakkaita raikkaalla ja välittömällä otteella. Asiakaspalvelun asiantuntijana osaat suositella parhaat vaihtoehdot, luot hyvää tunnelmaa ja tarjoilet ruoat tyylillä.

Haemme tehtävään monenlaisia tarjoilun ammattilaisia. Voit siis olla jo kokenut tekijä tai alan uudempi tulokas, jolla on jo kokemusta à la carte -tarjoilusta ja palavaa halua kehittyä todelliseksi asiakaspalvelun mestariksi. Tärkeintä kuitenkin on, että rakastat työtä, jossa pääset ylittämään asiakkaiden odotukset! Tarvitset tehtävässä lisäksi vähintään 18 vuoden ikää, suomen ja mieluusti englannin kielen taitoa, hygieniapassia ja salmonellatodistusta.

Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work 2017-tutkimuksen suurten yritysten sarjassa valittu Scandic tarjoaa sinulle loistavan työympäristön, jossa pääset osaksi uutta ja innostavaa tiimiä. Työt käynnistyvät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Scandicilla ollaan rohkeita – ole sinäkin! Ota askel kohti Suomen parasta työpaikkaa Opteamin avulla ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Anniskelupassi