(Poistunut julkaisusta)

Työsuunnittelija, Mekaaninen
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Me etsimme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto toimia vastuullisessa tehtävässä prosessiteollisuuden parissa. Toivomme sinun olevan rohkea, tiedonhaluinen ja avoin uudelle. Olet itsevarma ja nokkela, mutta sinulta löytyy joustavuutta ja yhteistyötaitoja.
 
Etsimme Naantalin jalostamon omaisuudenhallintaan
 
Mekaanista Työnsuunnittelijaa

vakituiseen työsuhteeseen.
 
Ydinosaaminen ja tehtävät

Mekaanisena työnsuunnittelijana vastaat itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti oman kunnossapitoalueesi laitteiden käytettävyydestä, töiden suunnittelusta, aikatauluttamisesta sekä dokumentoinnista. Tehtäviisi kuuluu vastuu laitteiden (OSBL-putkistot, painesäiliöt, suodattimet) elinkaarenhallintatoimenpiteiden suunnittelusta ja tunnistat investointi- ja kehitystarpeet. Työnsuunnittelija laatii työ- ja hankintamäärittelyt sekä tekee tiivistä yhteistyötä palvelutoimittajien kanssa vastaten palvelutoimittajayhteistyöstä omalla vastuualueella. Tehtäviisi kuuluu myös tuottaa kustannusennuste sekä seurata kustannuksia ja varmistaa kustannustehokas toiminta.
 
Menestyksen avaimet tehtävään

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä jalostuksen ja valmistuksen, omaisuudenhallinnan sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa. Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi myös englanniksi. Vahvuutenasi on innostus jalostamon yksiköiden ja laitteiden luotettavuuden parantamiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Sinulla on aitoa kiinnostusta toimialaa kohtaan niin Suomessa kuin maailmallakin ja etsit aktiivisesti uusia toimintatapoja kehittääksesi oman vastuualueesi toimintatapoja ja laitteita.  Arvostamme tekniikan AMK tai korkeakoulututkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta prosessiteollisuuden parista. Tehtävässä menestyminen vaatii osaamista painelaitteista ja putkistokorjauksista. Tehtävä on haasteellinen ja monipuolinen näköalapaikka jatkuvasti kehittyvälle teollisuuden alalle. Lisäksi tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittää omaa osaamista prosessiteollisuuden vaativassa ympäristössä.
 
Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Asset Manager Sami Wasström puh. 050 458 1198.

Hakuaika päättyy 18.12.2019. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.
 
Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.