TYÖSUUNNITTELIJA, asiakaspalvelu, Anticimex Oy, Vantaa
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Anticimex Oy on valtakunnallisesti toimiva tuhoeläinhallinnan, elintarvikehygienian, talo- ja sisäilmapalveluiden palveluyritys. Tarjoamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme terveellisen ja laadukkaan elinympäristön. Olemme osa Anticimex-konsernia, joka on maailman johtavia tuhoeläinhallinnan yrityksiä. Suomessa teemme vuodessa noin 60 000 asiakaskäyntiä. Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa www.anticimex.fi.

 

TYÖSUUNNITTELIJA, asiakaspalvelu, Anticimex Oy, Vantaa

Haemme nyt Anticimexille asiakaspalvelun moniosaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen toimistotyö ja työsuhde sovitaan suoraan Anticimexin kanssa. Toimistomme sijaitsee Kehä 3:sen ja Hämeenlinnan moottoritien risteyksessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työsuunnittelijana tehtävänäsi on käsitellä sähköpostitse tulevia tuhoeläintorjuntatilauksia. Huolehdit täsmällisestä tilausten hallinnasta Anticimexin sisäisten prosessien mukaisesti. Pääosin työvälineesi on meidän sisäinen toiminnanohjausjärjestelmämme sekä Office 365 -työkalut.

Lisäksi tulet toimimaan tilauskäsittelyn tukena talotarkastustoimeksiannoissa. Työskentely tapahtuu pääosin puhelimessa asiakkaiden kanssa keskustellen, ja samalla tilausjärjestelmää sekä reittisuunnittelun työvälineitä hyödyntäen. Puhelintyöskentely onkin sinulle mieluisaa ja otat reippaasti sekä asiantuntevalla otteella yhteyttä asiakkaisiin.

Tehtävä vaatii erinomaisen suomen kielen osaamiseen, jonka lisäksi suullinen ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Toivomme, että olet työskentelyotteeltasi aktiivinen ja aloitteellinen, täsmällinen ja tarkka, mutta ennen kaikkea palveluhenkinen tekijätyyppi. Tarjoamme tulevalle kollegalle perehdytyksen, hyvät työvälineet, kannustavat työsuhde-etuudet sekä reipasotteisen työyhteisön tuen.

Toivottavasti kiinnostuit – haethan tehtävää pikaisesti! Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi palkkatoiveineen. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja käydään jo prosessin edetessä hakuaikana.

Eezy Henkilöstöpalvelut toimii rekrytointikumppanina ja mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Eezyltä Milla Äikäs, milla.aikas@eezy.fi, p. 040 307 5109.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392444
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa