(Poistunut julkaisusta)

Työsuojelupäällikkö
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Kuvaus
 
Kiinnostaako sinua työ kansainvälisesti korkeatasoisessa organisaatiossa, jossa työskennellään yhteiskunnan hyväksi ja ihmisten parhaaksi?
Oletko asiakaslähtöinen työsuojelun ammattilainen ja haluatko olla mukana rakentamassa työyhteisöjä johdon ja esimiesten HR-kumppanina?

Haemme TYÖSUOJELUPÄÄLLIKKÖÄ HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalan Henkilöstöjohdon tiimiin Hyvinkään sairaanhoitoalueen ja Naistentaudit ja synnytykset tulosyksikön työalueille.

Keskeisimpiä työsi painopisteitä ovat mm:

  • Tuet johtoa ja esimiehiä strategisten tavoitteiden ja henkilöstöjohtamisen toteuttamisessa
  • Toimit työnantajan edustajana yhteistyössä HR-päällikön kanssa työsuojelua, työhyvinvointia, työkykyä ja yhteistoimintaa koskevissa asioissa
  • Perehdyt työpaikan työolosuhteisiin ja huolehdit ajantasaisen tiedon välittämisestä työpaikan turvallisuuteen, terveellisyyteen ja muihin työhyvinvointiin vaikuttavista asioista
  • Toimit asiantuntijana kehittämistyöryhmissä organisaatioin sisällä ja valtakunnallisesti
  • Toimit työkykyvastaavan asiantuntijaroolissa työkyvyn tukiprosesseissa sekä työkykyvastaavien verkostossa

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja päätät hakea tehtävää, niin toivomme, että olet innostunut ja aktiivinen HR-kumppani, jolle on luontaista työskennellä verkostomaisessa organisaatiossa erilaisilla rajapinnoilla.

Tehtävässä sinulta tarvitaan oma-aloitteisuutta, ketterää ja itsenäistä työskentelytapaa sekä kykyä edistää työsuojeluasioiden hoitamista palvelumallilla. Tämän lisäksi tehtävässä suoriutumisessa sinua auttavat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä taito viestiä selkeästi ja käyttää eri viestintätyökaluja. Arvostamme työkokemusta monipuolisista vastaavista tehtävistä, henkilöstömäärältään isossa työnantajaorganisaatiossa.

Tarjoamme Sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän merkittävän terveydenhuolto-organisaation henkilöstöjohdon ryhmässä. Esimiehenäsi toimii HR-kumppanitoiminnan henkilöstöpäällikkö ja teet tiivistä yhteistyötä HR-kumppaneiden, esimiesten, työsuojeluvaltuutettujen ja työsuojeluparien sekä ulkoisten toimijoiden kanssa.

Tehtävä on vakinainen ja noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Toivomme, että voit aloittaa työt 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemuksesi 3.11.2020 mennessä.


Hakukelpoisuus
 
Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Työsuojelupäälliköltä edellytetään useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.1.2021  
Ensisijainen sijainti: Helsinki-Muu rakennus
Organisaatio: 7108 Henkilöstöjohdon vastuualue
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot
 
Lisätietoja tehtävästä antaa HR-kumppanitoiminnan henkilöstöpäällikkö Tiina Auranne, 040 612 5923, ke 21.10.2020 klo 14 -16, ke 28.10.2020 klo 15-16.

Hakuaika päättyy: 3.11.2020