Työsuojelupäällikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Tervetuloa rakentamaan turvallista toimintakulttuuria Espoon sosiaali- ja terveystoimeen!

Työsuojelupäällikkönä toimit sosiaali- ja terveystoimen johdon ja esimiesten tukena sekä asiantuntija- ja kehittämiskumppanina työsuojelun ja työhyvinvoinnin asioissa. Selvität, analysoit ja seuraat työsuojeluun ja työhyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä ja pystyt tulokselliseen kehittämistyöhön. Hoidat työsuojelun yhteistoimintaa ja sen etenemistä toimialalla. Tehtäviisi sisältyy myös sosiaali- ja terveystoimen työsuojeluvaltuutettujen lähiesimiestehtävät.

Tarjoamme laajan työsuojeluverkoston ja hyvät kehittymismahdollisuudet.

Olet osa sosiaali- ja terveystoimen esikunnan kymmenhenkistä hr-tiimiä, jonka tehtävänä on tukea johtoa ja esimiehiä strategisessa johtamisessa, kehittämisessä ja päätöksenteossa.

Haastattelupäivät ovat torstai 11.6. ja perjantai 12.6. Toinen haastattelukierros järjestetään keskiviikkona 24.6. aamupäivällä. Haastatteluun kutsuttavia pyydetään ennen ensimmäistä haastattelua vastaamaan Wopi-työtapa-analyysiin.

Työpaikan nimi: Sosiaali- ja terveystoimi, esikunta, talouden ja hallinnon tulosalue, henkilöstöyksikkö

Työaika: 36 tuntia 45 min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään taitoa toimia verkostomaisessa toimintaympäristössä, perehtyneisyyttä työsuojeluun ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme kokemusta vaativan asiantuntijatehtävän hoitamisesta, tavoitteellista kehittämisotetta ja hyviä tietoteknisiä taitoja.

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot