(Poistunut julkaisusta)

Työsuojelupäällikkö
Helsingin kaupunki, Kaupunginkanslia

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Etsimme joukkoomme Helsingin kaupunginkanslian henkilöstöosastolle työsuojelupäällikköä, joka tulee kehittämään kaupunkitason ja keskushallinnon työsuojelua ja työturvallisuutta. Sinulla on laaja-alaista ja monipuolista kehittämisosaamista, näkemyksellisyyttä ja työkokemusta työsuojelun, työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin kehittämisestä isossa organisaatiossa ja erilaisissa toimintaympäristöissä. Työsuojelupäällikön työtehtävässä kaupungin työturvallisuuspäällikkö toimii työparinasi.


Työtehtävät:

  • Kaupungin työsuojeluorganisaation toiminnan johtaminen, ohjaus ja kehittäminen osana työhyvinvoinnin johtamisen kokonaisuutta
  • Toimialojen ja liikelaitosten työsuojelupäälliköiden tukeminen ja ohjaaminen
  • Kaupunkitason ja keskushallinnon työsuojelupäällikön roolit
  • Työsuojelukoulutusten ja yhteistoiminnan organisointi
  • Työsuojeluun liittyvien prosessien, ohjeiden ja työkalujen kehittäminen ja kouluttajana toimiminen


Tehtävä on vakinainen ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. Työaika on 36,75 h/vko ja tehtäväkohtainen palkka määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kaupungin henkilöstöpolitiikkaan ja loistavan työyhteisön, jossa on tekemisen meininki. Vakaana työnantajana tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi.

Kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto sekä sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Tehtävässä edellytetään lisäksi useamman vuoden työkokemusta ja vahvaa osaamista työsuojelun, työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin kehittämisen alueilta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Lisäksi tehtävässä edellytetään laaja-alaista ja monipuolista kehittämisosaamista, näkemyksellisyyttä ja työkokemusta työsuojelun, työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin kehittämisestä isossa organisaatiossa ja erilaisissa toimintaympäristöissä. Helsingin kaupungin työsuojelua, työturvallisuutta ja työhyvinvointia edistetään verkostoissa, joten on tärkeää, että olet taitava verkosto-osaaja ja, että sinulla on kokemusta verkostoissa toimimisesta eri rooleissa.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Videokutsu lähetetään potentiaalisille hakijoille keskiviikkona 23.10. ja videovastausten tekoon on aikaa suunnuntaihin 27.10. saakka. Toinen haastattelukierros toteutetaan henkilöhaastatteluin 30.10. ja 5.11. virka-ajan jälkeen.