(Poistunut julkaisusta)

Työsuojelupäällikkö
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt UPM Kaukaan sahalle työsuojelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

UPM Timber valmistaa mänty- ja kuusisahatavaraa rakennus-, huonekalu-, puusepän- ja pakkausteollisuuteen maailmanlaajuisesti. Käytämme sertifioitua raaka-ainetta pohjoismaisista metsistä sekä viimeisimpiä sahateollisuuden tekniikoita korkealaatuisen ja asiakasvaatimukset täyttävän sahatavaran tuottamiseksi. UPM Timberillä on Suomessa neljä sahaa, joiden yhteenlaskettu vuotuinen kapasiteetti on 1,5 M kuutiometriä havusahatavaraa, sekä laaja oma myyntiverkosto Euroopassa ja Aasiassa. UPM Timberin henkilöstömäärä on 410 ja pääkonttori sijaitsee Tampereella. Lisätietoa: www.upmtimber.fi.

UPM Kaukaan saha kuuluu Suomen suurimpiin sahoihin ja on yksi suurimpia mäntysahatavaran tuottajia Euroopassa. Saha on edelläkävijä Pohjoismaissa automaatio- ja prosessitekniikassa sekä keinokuivauksessa. Se on myös tuotantokapasiteetin ja henkilöstömäärän suhteen mitattuna UPM:n sahoista suurin. Kaukaan saha tuottaa lähinnä mäntysahatavaraa sertifioidusta pohjoismaisesta raaka-aineesta. Saha on osa UPM:n Kaukaan tehdasintegraattia Lappeenrannassa.

Mitä teet

Työsuojelupäällikkönä organisoit Kaukaan sahan työsuojelutoimintaa sekä tuet linjaorganisaatiota turvallisuuden parantamiseksi. Tehtäviisi kuuluu työsuojelutoiminnan kokonaisvaltainen johtaminen ja kehittäminen sekä työterveys- ja turvallisuustoiminnan prosessien toteutumisen valvonta, raportointi ja tilastointi. Tehtäviäsi ovat työsuojeluyhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien sekä viranomaisten kanssa. Lisäksi tehtäviisii kuuluu työsuojelutoimikunnan toiminnan johtaminen. Näiden lisäksi toimit UPM:n sisäisen ja ulkoisen työsuojelun asiantuntemuksen hankinnassa ja järjestät koulutuksia sekä hoidat investointiprojektien turvallisuuskoordinaattorin tehtäviä.

Kuka olet

Sinulla on yliopisto- tai AMK-tasoinen soveltuva tutkinto ja erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Sinulla on hyvä kyky johtaa ihmisiä muutosjohtamisen keinoin ja innostaa positiiviseen turvallisuuskulttuuriin. Työsuojelupäällikön tehtävässä tarvitset kykyä kehittää toimintaa jatkuvan parantamisen tavoitteen mukaisesti sekä hyviä yhteistyötaitoja toimiaksesi tehdasalueen muiden yritysten ja niiden henkilöstön kanssa . Toivomme, että sinulla on vähintään 1-3 vuoden työkokemus vastaavista työtehtävistä.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.​

Lisätiedot

Lisätietoja paikasta antaa sahan johtaja Antti Waajakoski, antti.waajakoski@upm.com, puh. 0468768043.

Haethan tehtävää oheisen hakulinkin kautta viimeistään 09.12.2018. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelon ja hakemuskirjeen.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.