(Poistunut julkaisusta)

Työsuojelupäällikkö / Land, Hämeenlinna ja Tampere
Patria

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Land-liiketoiminta on panssaroitujen pyöräajoneuvojen ja kranaatinheitinjärjestelmien sekä niihin liittyvien järjestelmäratkaisujen ja elinkaaren tukipalvelujen vahva erikoisosaaja.


Haemme Land-liiketoimintaan Hämeenlinnaan ja Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen  

TYÖSUOJELUPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan liiketoimintamme työsuojelutoimintaa ja koordinoimaan työsuojeluasioita. Toimit myös liiketoiminnan yhteyshenkilönä konsernivetoisissa toiminnoissa yritysturvallisuuteen ja kiinteistöasioihin liittyen. Pääosa ajastasi kuluu kuitenkin työsuojeluun liittyvissä tehtävissä. Käynnistät ja ylläpidät työsuojelun yhteistoimintaa sekä toimit työnantajan edustajana siinä. Laadit vuosittain työsuojelun toimintasuunnitelman ja edustat työnantajaa työsuojelutarkastuksissa. Vastaat työturvallisuushavaintojärjestelmästä. Huolehdit myös siitä, että työntekijöillä ja työnantajalla on tarvittavat tiedot työsuojeluun liittyvistä säännöksistä, määräyksistä ja ohjeista.

Tulet osaksi loistavalla tiimihengellä varustettua HR-tiimiä, joka huolehtii kattavasti erilaisista liiketoiminnan tukiprosesseista. Land-liiketoiminnassa olemme panostaneet voimakkaasti työsuojelutoimintaan ja saavuttaneet hyviä tuloksia. Landin työsuojelu on muun muassa palkittu vuonna 2016 Nolla tapaturmaa -foorumilla tasolla 1 – Maailman kärjessä sekä Patria-konsernin vuoden tekona. Pääset siis jatkamaan hyvää ja tärkeää työtä asiaan sitoutuneen organisaation kanssa mielenkiintoisella toimialalla.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja pääset tekemään työtäsi hyvin itsenäisesti, joten odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä käytännön kokemusta. Olet kiinnostunut kehittämään ympäristöäsi ja itseäsi. Yhteistyö yli organisaatiorajojen on sinulle luontevaa ja ymmärrät sekä sisäisen että ulkoisen asiakkaan tärkeyden. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Toimipaikkoinasi ovat Hämeenlinna ja Tampere, painotus kuitenkin Hämeenlinnassa, jossa tiimisi ja tuotantomme toimii.

MIKSI PATRIA?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Laura Valkeapää, puh. 040 869 6595 (6.11.2018 klo 11-13 ja 7.11.2018 klo 15-16) tai laura.valkeapaa@patria.fi.

Toivottavasti kuulemme sinusta! Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 23.11.2018 mennessä osoitteessa www.patria.fi. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.