Työsuojelu- ja kiinteistöpäällikkö
Mustankorkea Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Mustankorkea Oy hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen työsuojelu- ja kiinteistöpäällikköä. Työ sijaitsee Jyväskylässä.

Työsuojelu- ja kiinteistöpäällikkö vastaa Mustankorkean työsuojelupäällikön tehtävistä, kiinteistöstä, rakentamisesta, työkoneista sekä hyötyjätekeräyspisteistä ja toimii myös esimiestehtävissä. Työsuojelu- ja kiinteistöpäällikkö huolehtii vastuualueidensa hankintamenettelyistä.

Työsuojelupäällikkönä toimit työsuojelun yhteistoimintahenkilönä. Avustat työnantajaa ja esimiehiä asioissa, jotka liittyvät työsuojeluasiantuntemuksen hankintaan sekä yhteistyöhön työntekijöiden, työsuojeluviranomaisten ja työterveyshuollon kanssa. Työsuojelupäällikkönä toimit Mustankorkean työsuojelutoimikunnan vetäjänä. Odotamme sinulta näyttöä tuloksekkaasti hoidetuista työsuojelutehtävistä useamman vuoden ajalta.

Työsuojelu- ja kiinteistöpäällikön työtehtäviin kuuluvat kiinteistöjen hoito ja kunnossapito, rakennushankkeiden suunnittelu ja rakennuttaminen. Tehtävä vaatii kustannustietoisuutta ja kustannuslaskentaosaamista sekä riittävää tietotekniikan hallintaa. Työtehtävä vaatii esimiestaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, julkisen hankintamenettelyn, tilaajavelvoitteiden, rakennusalan yleisten sopimusehtojen tuntemusta, oma-aloitteellisuutta, kehittämishalukkuutta, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta. Tehtävä vaatii projektien systemaattista hoitamista annettujen aikataulujen mukaisesti loppuun asti.

Odotamme, että sinulla on vähintään alempi korkeakoulututkinto tekniikan alalta, joka soveltuu työtehtävien hoitamiseen. Katsomme eduksi kokemuksen jätehuoltoalasta.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä jätehuoltoalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Työn suunniteltu alkamisajankohta on vuoden 2020 kesällä. Tarkempi työn alkamisajankohta on sovittavissa. Mustankorkealla on käytössä AVAINTES ja työsuhteen ehdot määräytyvät sen mukaisesti.

Lisätietoa työtehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jani Burman, 040 5851185. 

Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 16.4.2020 mennessä.

Haku alkaa 25. maaliskuuta 2020 ja päättyy 16. huhtikuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1353350
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Johtotehtävät, Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä
  • Lisätietoja antaa: Jani Burman, 040 5851185.