(Poistunut julkaisusta)

Työsuojelu- ja kehityspäällikkö
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt UPM Korkeakosken sahalle työsuojelu- ja kehityspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

UPM Timber valmistaa mänty- ja kuusisahatavaraa rakennus-, huonekalu-, puusepän- ja pakkausteollisuuteen maailmanlaajuisesti. Käytämme sertifioitua raaka-ainetta pohjoismaisista metsistä sekä viimeisimpiä sahateollisuuden tekniikoita korkealaatuisen ja asiakasvaatimukset täyttävän sahatavaran tuottamiseksi. UPM Timberillä on Suomessa neljä sahaa, joiden yhteenlaskettu vuotuinen kapasiteetti on 1,5 M kuutiometriä havusahatavaraa, sekä laaja oma myyntiverkosto Euroopassa ja Aasiassa. UPM Timberin henkilöstömäärä on 410 ja pääkonttori sijaitsee Tampereella. Lisätietoa: www.upmtimber.fi.

UPM Korkeakosken saha tuottaa mäntysahatavaraa pohjoismaisesta sertifioidusta männystä jatkojalostettavaksi eri loppukäyttökohteisiin esimerkiksi puusepänteollisuuteen. Saha on malliesimerkki erinomaisesta tuotantotehokkuudesta ja motivoituneesta henkilöstöstä. Tämä tehokkuuden ekspertti käyttää puusta saatavan kuoren lämmöntuotantoon omassa biolämpölaitoksessaan. Saha sijaitsee Juupajoen vastuullisesti hoidettujen mäntymetsien siimeksessä Keski-Suomessa.

Mitä teet

Työsuojelupäällikkönä organisoit Korkeakosken sahan työsuojelutoimintaa sekä tuet linjaorganisaatiota turvallisuuden parantamiseksi. Tehtäviisi kuuluu työsuojelutoiminnan kokonaisvaltainen johtaminen ja kehittäminen. Vastaat myös työterveys- ja turvallisuustoiminnan prosessien toteutumisen valvonnasta, raportoinnista ja tilastoinnista.

Työtehtäviäsi ovat työsuojeluyhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien sekä viranomaisten kanssa, kuten myös työsuojelutoimikunnan toiminnan johtaminen. Toimit lisäksi UPM:n sisäisen ja ulkoisen työsuojelun asiantuntemuksen hankinnassa ja järjestät koulutuksia sekä hoidat investointiprojektien turvallisuuskoordinaattorin tehtäviä. Kehityspäällikön tehtävässä vastaat sahan investointi- ja kehitysprojektien hyötyjen saavuttamisesta yhdessä tuotanto-organisaation kanssa. 

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Kuka olet

Sinulla on yliopisto- tai AMK-tasoinen soveltuva tutkinto ja toivomme, että sinulla on työkokemusta vähintään 1-3 vuoden ajalta vastaavista työtehtävistä. Sinulla on erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Osaat johtaa ihmisiä muutosjohtamisen keinoin ja innostaa positiiviseen turvallisuuskulttuuriin.

Työsuojelu- ja kehityspäällikkön työssä tarvitset kykyä kehittää toimintaa jatkuvan parantamisen tavoitteen mukaisesti sekä hyviä yhteistyötaitoja toimiaksesi tehdasalueen muiden yritysten ja niiden henkilöstön kanssa.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja antaa sahanjohtaja Sami Kotivuori, sami.kotivuori@upm.com, puh. 040 745 6197.

Lähetä hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta viimeistään 16.6.2019.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on savuton työpaikka.