(Poistunut julkaisusta)

Työsuhdepäällikkö
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Haemme työsuhdepäällikköä Helsinkiin

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Energinen ja asiantunteva HR-tiimimme tukee liiketoimintaa ympäri Suomen, tarjoten osaamistaan monipuolisille projekteille ja tukitoiminnoille. Rakennamme esimerkiksi Helsingin Telakkarannan vanhaan telakkamiljööseen ainutlaatuista työskentely- ja asuinympäristöä, jossa yhdistyvät meri ja kantakaupungin palvelut.

Työsuhdepäällikkönä vastaat työsuhdeasioista Suomessa. Tuet johtoa, HR Business Partnereita ja esimiehiämme työsuhdeasioissa ja niihin liittyvissä tilanteissa. Lisäksi vastaat työntekijöihin ja heidän osaamisiinsa liittyvistä työelämän kehittämishankkeista. Esimerkiksi kehuttu 2+1 -valmennusmallimme tuleville rakennusalan ammattilaisille on vastuullasi. Olet muun HR-tiimin luottohenkilö – sinulta voi pyytää neuvoja ja apuja haastavissa työsuhdesioissa. Luot ohjeistuksia, pidät koulutuksia, autat etsimään ratkaisuja ja näin varmistat, että toimimme oikein.

Seuraat aktiivisesti työmarkkina-asioita sekä työlainsäädännön ja työehtosopimusten muutoksia, ennakoiden niiden vaikutuksia Skanskaan. Ymmärrät kokonaisuuden ja oman roolisi kytkeytymisen muihin HR-toimintoihin, esimerkiksi työkykyjohtamiseen. Toimit työnantajan edustajana ja teet tiivistä yhteistyötä henkilöstön edustajien kanssa hyvän yhteistoiminnan ylläpitämiseksi.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja oikeustieteellisiä opintoja työlainsäädännöstä
  • vankkaa kokemusta työsuhdeasioiden hoitamisesta
  • yhteistoimintamenettelyn hallintaa
  • kykyä ilmaista asiat selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi
  • paineensietokykyä
  • ongelmanratkaisutaitoja
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • positiivista asennetta
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana omistautunutta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 14.11.2018 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Henkilöstöjohtaja Nina Jankola-Väntär, p. 040 543 2417, nina.jankola-vantar@skanska.fi, kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja yrityksestä. Tavoitat Ninan puhelimitse maanantaina 12.11. klo 9-10 ja maanantaina 5.11. klo 12-13. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: legal, employment manager, co-operation, labor code, legislation