(Poistunut julkaisusta)

Työsuhdepäällikkö, DHL Express, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

DHL Express, toimii yli 220 maassa ja on ollut kansainvälisten pikakuljetusten edelläkävijöitä jo vuodesta 1969. Globaali pikakuljetusverkosto kuljettaa kiireellisiä asiakirjoja ja paketteja luotettavasti ja nopeasti ovelta ovelle yli 220 maassa. DHL Express on Top Employer 2019 –sertifikaatin saavuttanut huipputyöpaikka, joka tarjoaa nopeatempoisen ja työhyvinvointiin panostavan työympäristön.

 

Onko moderni HR-työ ja työsuhdeasiat intohimosi?

Loistavaa, tule luomaan parempaa työhyvinvointia asiakkaallemme, DHL Expressille Työsuhdepäällikön roolissa!

 

Työsuhdepäällikkönä työskentelet yrityksen keskeisessä asiantuntijaroolissa. Tuet aktiivisesti organisaation esimiesten työtä kaikissa henkilöstön työsuhteeseen liittyvissä HR- asioissa. Vastuullesi kuuluvat laajasti organisaation työsopimus -ja TES -asiat, työterveyteen -työsuojeluun sekä henkilöstön työkykyyn liittyvät tehtävät. Toimit lokaalin HR-järjestelmän pääkäyttäjänä sekä Suomen yhteyshenkilönä globaalin palkitsemis- ja sitouttamisjärjestelmien hallinnoinnissa. Raportoit säännöllisesti omaan toimenkuvaasi kuuluuvia lukuja ja laadit näiden pohjalta proaktiivisesti ehdotuksia paremman ja modernin työhyvinvoinnin saavuttamiseksi.

 

Millaista henkilöä etsimme?
Arvostamme alalle soveltuvaa korkeakoulututkintoa, monipuolista työsuhde -ja työlainsäädäntöosaamista sekä kokemusta työsuhdeasioiden tuloksellisesta hoitamisesta ja esimiestyön osaavasta tukemisesta. Ilahdumme modernista HR-raportointi ja -järjestelmäosaamisesta samoin kuin henkilöstön palkitsemiseen ja sitouttamiseen liittyvästä kokemuksesta. Toivomme lisäksi, että omaat näkemystä paremman työhyvinvoinnin vaikuttavuudesta sekä intoa sen tulokselliseen toimeenpanoon. Sovit joukkoomme, mikäli olet joustava, toimeen tarttuva ja asioita ketterästi eteenpäin luotsaava tiimipelaaja. Osaat priorisoida työtäsi ja toimit mutkattomasti nopeasti muuttuvissa työtilanteissa. Sinulla on maanläheinen, jämäkkä ote työhön sekä hyvät yhteistyötaidot. Kommunikoit vakuuttavalla ja palveluhenkisellä otteella suomeksi ja englanniksi. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja omaksut nopeasti uusia työhösi liittyviä järjestelmiä/ohjelmia.

 

Mitä DHL Express tarjoaa sinulle?
Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä osaksi DHL Expressin kansainvälistä kasvutarinaa. Työskentelet logistiikkapalvelujen edelläkävijä yrityksessä yhdessä alan parhaiden kollegoiden kanssa. Työsuhteesi on kokopäiväinen ja vakituinen. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Vantaalla.

 

Kiinnostuitko?
Me Adeccolla haluamme löytää asiakkaillemme parhaat työntekijät. Mikäli koet, että olet juuri oikea henkilö tähän tehtävään, kerro meille itsestäsi nopeasti, viimeistään 31.8.19 mennessä osoitteessa www.adecco.fi. Liitäthän mukaan CV:si palkkatoiveen kera. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä arkisin Adeccon Senior HR-konsultilta, Maarit Härmälältä 0401831791 tai maarit.harmala@adecco.fi