(Poistunut julkaisusta)

Työsuhdepäällikkö Agnico Eaglelle Kittilään
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Agnico Eagle Finland Oy on kanadalaisen Agnico Eagle Mines Limitedin tytäryhtiö. Se operoi Kittilän kaivosta ja harjoittaa aktiivista malminetsintää Suomessa ja Ruotsissa työllistäen noin 500 kaivosalan ammattilaista. Agnico Eagle tunnetaan yhtenä Lapin parhaimmista työnantajista. Kittilän kaivos on edelläkävijä niin innovatiivisuudessa, tuotantomäärissä kuin kaivosturvallisuudessakin. Kaivos sijaitsee lähellä Levin ympärivuotista matkailukeskusta, jossa on tarjolla hyvät palvelut ja rajattomat harrastusmahdollisuudet.

 

Haemme nyt Agnico Eaglen Kittilän kaivokselle

 

TYÖSUHDEPÄÄLLIKKÖÄ

 

Tehtävänäsi on toimeenpanna HR:n strategiaa ja prosesseja liiketoimintatavoitteita tukien. Tulet vastaamaan työsuhdeasioista työsuhteen elinkaaren aikana, palkkahallinnosta, HR-järjestelmistä ja raportoinnista. Vastaat myös kokonaisuutena noin 300 tuntipalkkaisen työntekijän osalta HR-prosesseista ja esimiesten tuesta. Lisäksi toimit esimiehenä osalle HR-tiimiä sekä työlainsäädännön, työehtosopimusten ja paikallisten sopimusten asiantuntijana. Olet esikuva ja kulttuurilähettiläs Agnicon arvoissa ja kulttuurissa sekä muutoksen toteuttamisessa.

 

Odotamme sinulta alan koulutusta sekä vankkaa osaamista työsuhde- ja HR-asioissa; mieluiten, muttei välttämättä teknologiateollisuudesta. Haemme tavoite- ja kehittämisorientoitunutta henkilöä, joka jakaa arvomme.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän mielenkiintoisessa toimintaympäristössä ja erinomaisessa tiimissä. Yhtiömme on ainutlaatuinen perhearvoja kunnioittava pörssiyhtiö. Yritys pitää hyvää huolta työntekijöistään ja tarjoaa kilpailukykyisen palkan lisäksi erinomaisia henkilöstöetuja. Tarjoamme mm. kattavan bonusjärjestelmän, henkilöstörahasto- ja osake-ostomahdollisuuden sekä sairauskuluvakuutuksen. Yritys auttaa tarvittaessa myös asunnon hankinnassa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kyseessä on vakituinen tehtävä.

 

Mikäli työt kansainvälisessä ympäristössä Suomen Lapissa kiinnostavat, laitathan hakemuksesi sähköpostilla helen.vesik@adecco.fi viimeistään 28.07.2019. Voit hakea tehtävään myös LinkedInin Easy Apply toimintoa käyttäen. Lisäkysymyksiin vastaavat Agnico Eaglelta henkilöstöpäällikkö Heini Hämäläinen (040 712 1466) sekä Adeccolta Sanna Räisänen (040 649 3121 8.7.2019 alkaen)