Työsuhdelakimies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019
Suomen johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys ISS Palvelut Oy hakee henkilöstöyksikköönsä työsuhdelakimiestä. Sopivalta kandidaatilta edellytämme vahvaa kiinnostusta työoikeuteen sekä kokemusta työoikeudellisten asioiden hoitamisesta. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian.

 Tehtäviisi työsuhdetiimissä kuuluu ensisijaisesti yhtiön HR Helpdesk –palvelun työsuhdekysymyksiin liittyvä konsultointi organisaation sisällä sekä muu esimiesten ja muun organisaation päivittäinen työoikeudellinen neuvonta. Tehtävän painopiste on työoikeusasioissa, mutta siihen kuuluvat myös työsuhdeliitännäiset tietosuoja-asiat. Tehtävässä pääset näkemään aitiopaikalta henkilöstövaltaisen palvelualan henkilöstöhallinnon ydinprosesseja ja toimintatapoja. Työsuhdetiimin jäsenenä pääset myös osallistumaan työsuhdeasioihin liittyvien prosessien kehittämistyöhön.

 Työoikeudellisen ja työsuhdeliitännäisiä tietosuoja-asioita koskevan kiinnostuksen lisäksi sinulla on OTM-tutkinto ja työkokemusta työoikeudellisista tehtävistä mielellään 1 – 2 vuotta. Pystyt hallitsemaan useita vireillä olevia asioita samanaikaisesti laadusta tinkimättä ja keskittymään neuvonannossasi olennaiseen. Sinulla on työn tekemiseen aktiivinen ote ja halu kehittää työoikeudellista osaamistasi. Olet luotettava ja joustava tiimipelaaja. Työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä.

 Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään tehtävässä, jossa työoikeudellisten kysymysten laaja kirjo on arkipäivää, ja jossa luotettavina kumppaninasi toimii vahva, HR-alan ammattilaisista koostuva tiimi. Tulethan rakentamaan kanssamme maailman parasta palveluyritystä!  

 Lisätietoja tehtävästä antaa  torstaina 16.5. klo 14 - 15 sekä torstaina 23.5. klo 8 -9 työsuhdejohtaja, Sofie Sigfrids numerosta: 041 5055 829.
                
 Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 26.5.2019 mennessä. Liitäthän myös CV:si mukaan hakemukseesi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267402
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki