Työsuhdejuristi
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Työsuhdejuristi

Suomen metsäteollisuuden parissa on menossa merkittävä työelämäuudistus, jonka myötä alalla on siirrytty yrityskohtaiseen työehtosopimustoimintaan. Stora Ensolla yrityskohtaista työehtosopimisen toimintamallia on rakennettu asteittain vuodesta 2021 alkaen yhteistyössä henkilöstön, liiketoiminnan sekä HR-yhteisömme edustajien välillä. Muutostilanteessa liiketoimintojen tukeminen työoikeuteen liittyvissä asioissa on tullut entistä tärkeämmäksi. Osana Suomen HR-organisaatiota toimii kaikkia liiketoimintoja palveleva työsuhdetiimi, johon haemme nyt uutta työsuhdejuristia.
 
Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä. 
 
Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. 
 
Tehtäväkuvaus 
 
Keskeisiä työtehtäviäsi työsuhdejuristina tulevat olemaan:

 • Työlainsäädännön ja työehtosopimuksien soveltamiseen liittyvä neuvonta sekä kouluttaminen
 • Paikallinen neuvottelutoiminta ja sen kehittäminen
 • Erilaiset HR:n ja liiketoimintojen kehityshankkeet
 • Vastuualueeseen liittyvät viestinnälliset tehtävät

 
Tarjoamme sinulle 
 
Tarjoamme monipuolisen, haastavan ja palkitsevan työtehtävän, jossa pääset kehittämään omaa asiantuntijuuttasi osaavan tiimin ja esihenkilön tuella sekä mahdollisuutta toimia konsernin kannalta merkittävässä toiminnossa. Pääset työskentelemään yhdessä kaikkien konsernin liiketoimintojen kanssa ja olemaan osana Stora Enson kehitystä uusiutuvien materiaalien yhtiönä.
 
Toivomme sinulta  

Odotamme henkilöltä OTM-tutkintoa sekä vahvaa työoikeusosaamista. Kokemus kansainvälisessä työympäristössä toimimisesta sekä HR tehtävistä katsotaan eduksi. Työskentelet sujuvasti myös englanniksi ja sinulla on kyky verkostoitua tarvittavien sidosryhmien kanssa. Sopiva työkokemuksesi voisi olla noin 3-5 vuoden mittainen.
 
Kulttuurimme ja työmme kohti kestävämpää tulevaisuutta perustuvat alla oleviin teemoihin, joita toivottavasti myös sinä tunnistat omassa toiminnassasi:  
  

 • Luo asiakasarvoa: Pyrimme luomaan asiakkaille arvoa tuntemalla heidän tarpeensa ja omat kyvykkyytemme 
 • Paranna liiketoiminnan suorituskykyä: Kykymme toteuttaa strategiaamme näkyy tavassamme tehdä päätöksiä, tuottaa tuloksia, ja etsiä ennakoivasti uusia liiketoimintamahdollisuuksia 
 • Toimi oikein: Noudatamme ja puolustamme yhteisiä arvojamme. Kohtelemme kaikkia reilusti ja kunnioittavasti ja toimimme rehellisesti toimintaohjeitamme noudattaen. 
 • Innosta ja motivoi: Innostamme ja motivoimme viestimällä selkeästi tulevaisuuden suunnasta ja varmistamme, että tavoitteet pysyvät kirkkaina ja tukea on tarjolla 
 • Johda ja kasva: Sitoudumme tekemään työmme ja luomaan arvoa niin, että se parantaa suorituskykyä, monimuotoisuutta ja osallistamista 

Lisätietoja 
 
Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 30.1.2021 mennessä.  
 
Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa rekrytointiasiantuntija Ooda Suomela, ooda.suomela@storaenso.com. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 
 
Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1551851
 • Tehtäväalue: HR, Laki, Asiakaspalvelu
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa