(Poistunut julkaisusta)

Työsuhdejuristi
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Haemme nyt Metsä Groupiin

TYÖSUHDEJURISTIA

palvelemaan konsernin yhtiöitä ja liiketoimintayksiköitä työoikeuteen ja työehtosopimuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Millainen työ sinua odottaa?

Työsuhdejuristina neuvot liiketoiminta-alueiden johtoa, esimiehiä ja HR:ää työlainsäädäntöön ja työehtosopimuksiin liittyvissä tulkintakysymyksissä. Olet mukana kehitämässä Metsä Groupin työelämää ja työsuhteen ehtoja.

Jatkossa metsäteollisuuden työehtosopimukset neuvotellaan yrityksissä. Metsä Groupissa yrityskohtaisten työehtosopimusten kehittämistyö on aloitettu, ja sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana kehittämässä ja koordinoimassa Metsä Groupin tulevia työsuhteen ehtoja ja työehtosopimuksia, muun muassa osallistumalla työehtosopimusneuvotteluihin ja sopimusten laadintaan.

Raportoit työsuhdejohtajalle ja toimit kiinteässä yhteistyössä liiketoimintajohdon, HR:n ja lakiasiainpalveluiden  sekä henkilöstön edustajien kanssa.

Toimipaikkasi on Metsä Groupin pääkonttorilla Espoon Tapiolassa moderneissa, uusituissa tiloissa. Työhön sisältyy jonkin verran matkustamista Suomessa ja ulkomailla.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on jo muutaman vuoden työkokemus työlainsäädännön soveltamisesta yrityksessä, järjestössä tai asianajotoimistossa. Lisäksi on hyödyllistä, jos olet perehtynyt työehtosopimusoikeuteen, olet neuvotellut työehtosopimuksia ja neuvonut niihin liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi odotamme sinulta:

  • hyviä yhteistyötaitoja, neuvotelutaitoa ja oma-aloitteista otetta työhön
  • hyvää organisointikykyä
  • taitoa yksinkertaistaa monimutkaisia asioista erityisesti lainsäädännön ja työehtosopimuksien neuvontatilanteissa
  • kykyä tehdä tarvittaessa nopeasti perusteltuja päätöksiä ja toimintasuosituksia
  • kiinnostusta kehittää uusia toimintamalleja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Miksi Metsä?

Metsä Group on globaali toimija, jolla on vahvat juuret Suomessa ja suomalaisissa metsissä. Juristin tehtävässä pääset tekemään mielenkiintoista ja merkityksellistä työtä osana hyvähenkistä ja yhteistyötä arvostavaa työyhteisöä.

Meillä Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo hyvän työympäristön meille jokaiselle. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Meille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan ja luomme edellytyksiä tehtävä- ja urakiertoon eri puolilla organisaatiota.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoa tehtävästä antaa työsuhdejohtaja Jari Forss, p. 040-570 7652  

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä hakemuksen oheen ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 23.10.2020 saakka. Menestystä hakuun!