(Poistunut julkaisusta)

TYÖSUHDEASIANTUNTIJA
Kotikatu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Työsuhdeasiantuntijana vahvasti kasvavassa yhtiössämme saat monipuolisesti vastuuta sekä pääset osaksi työyhteisöä, jossa arvostetaan välitöntä yhteistyötä ja ketterää kehittämisotetta.

Kasvun ja kehittymisen tueksi haemme HR-tiimiimme Helsingin Pitäjänmäkeen TYÖSUHDEASIANTUNTIJAA.

Tässä uudessa tehtävässä vastuullesi kuuluvat mm.

• työehtosopimusten tulkinta
• HR-raportointi ja raportoinnin kehittäminen
• esimiesten neuvonta päivittäisissä työsuhdeasioissa.

Pääset mukaan palkitsemisjärjestelmien kehittämiseen, HR-prosessien haltuunottoon ja HR-käytäntöjen yhtenäistämiseen integraatiotilanteissa sekä HR-järjestelmien kehittämiseen. 

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset vahvan osaamisen TES- ja työsuhdeasioista ja kokemusta HR-järjestelmistä sekä raportoinnista. Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia yksityiskohdat huomioiden, otat vastuun asioista ja jaksat puurtaa rutiininomaisempia tehtäviä, mutta olet samalla ratkaisuhakuinen kehittäjä. Pärjäät nopeastikin muuttuvissa tilanteissa joustavuudellasi. Sinulla on tehtävään soveltuva esim. AMK-tasoinen koulutus ja olet kerännyt kokemusta ja osaamista vastaavissa tehtävissä.

Vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa sinulle on luvassa monipuolisia vastuita. Olemme ketterä ja välitön työyhteisö, jossa pääset mukaan aktiiviseen tekemiseen. Saat henkilöstöjohtajan ja muun HR-tiimin tuen kehittymisellesi. Asiakaslupauksemme havaitsemme, hoidamme, huolehdimme ohjaa toimintaamme arjessa myös sisäisesti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Juha Laurila, puh. 044-975 7848. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi viimeistään 19.5.2019  www.mercuriurval.fi viitenumero FI-14026. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.