(Poistunut julkaisusta)

Työsuhde- ja sopimusjuridiikan ammattilainen
Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Haemme Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy:n palveluyksikköön kokenutta juridiikan ammattilaista, jonka tehtävänä on vastata yrityksemme sopimus- ja työsuhdejuridiikkaan liittyvistä, monipuolisista tehtävistä ja kehityshankkeista. Tehtävässä tarvitaan vahvaa lainsäädännön tuntemusta edellä mainituilta osa-alueilta, mutta myös ymmärrystä yrityksen talouden ja henkilöstöhallinnon yleisistä periaatteista, koska tulet antamaan panoksesi myös liiketoimintamme kasvuhankkeisiin.

 

Juridisen osaamisen lisäksi, edellytämme valittavalta henkilöltä erittäin ratkaisukeskeistä sekä neuvottelevaa toimintatapaa sekä vahvaa kykyä viestiä sekä suullisesti että kirjallisesti. Tässä työssä tarvitaan kykyä luovaan ajatteluun ja itsenäiseen ongelmanratkaisuun, sekä yrityksen sisäisissä että ulkoisissa asioissa ja lienee sanomattakin selvää, että vuorovaikutustaitosi ovat paras työkalusi. Se, millä toimialalla olet aiemmin työskennellyt, ei ole ratkaisevaa vaan kykysi ja halusi ottaa vastuuta juuri näistä asioista.

 

Tehtävään sopiva koulutus on OTM, mutta tärkein yksittäinen kriteerimme taustastasi on kokemuksesi ja näyttösi vaativista, vastaavista tehtävistä. Toimipisteesi on pääkonttorillamme Vantaan Tammistossa, missä tulet työskentelemään osana HR-tiimiä, mutta tulet toimimaan tiiviisti sekä yritysjohdon, että klinikka -ja sairaalaverkostomme tukena. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden ja tarvittavat työkalut joko täysi- tai osa-aikaiseen etätyöhön. Luonnollisestikin, tunnet jo entuudestaan Microsoft Office -ympäristön erinomaisesti ja tarvittaessa puhut sekä kirjoitat sujuvasti myös Englantia.

 

Vakuuta meidät osaamisellasi ja jätä hakemuksesi viipymättä, mutta kuitenkin viimeistään 29.11.2020.

Tarvittaessa lisätietoja antaa talous- ja henkilöstöjohtaja Pasi Tolonen (pasi.tolonen@evidensia.fi tai +358-400-474556).