(Poistunut julkaisusta)

Työstökoneiden asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakasyrityksellemme Keravalle asentajaa CNC-työstökoneiden huoltoon, asennukseen ja korjaukseen. Asiakkaamme on konepajan tuotantolaitteiden ja koneiden huoltoon sekä korjaukseen erikoistunut yritys.

Työn kuvaus

Yrityksen toimipiste sijaitsee Keravalla, mutta työ on asiakkaiden luona tapahtuvaa huolto- ja asennustyötä koko Etelä-Suomen alueella.

Työn edellytykset

Etsimme henkilöä, jolla on työkokemusta mekaanikan asennuksesta ja alaan sopiva koulutus. Työhön kuuluu mekaanista sekä sähkökunnossapitoa, joten kokemus niistä sekä Fanucin ohjausjärjestelmästä on plussaa.

Aikaisempi kokemus CNC-työstökoneiden huollosta tai kokoonpanosta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä jos asenne on kohdillaan, tai jos henkilöllä on kokemusta muista erityistä tarkkuutta vaativista asennuksista.

Työ on myös asiakaspalvelua, joten omaathan joustavan ja positiivisen asenteen! Oman auton käyttömahdollisuus ja englanninkielentaito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme

Tarjoamme pitkäaikaisen ja monipuolisen liikkuvan työn, jossa pääset käyttämään ja kartuttamaan asennus- ja asiakaspalvelutaitojasi. Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Olisiko tämä työpaikka juuri sinulle? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi