(Poistunut julkaisusta)

Työstökoneiden asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakasyrityksellemme Keravalle asentajaa CNC-työstökoneiden huoltoon, asennukseen ja korjaukseen. Asiakkaamme konepajan tuotantolaitteiden ja koneiden huoltoon sekä korjaukseen erikoistunut yritys. Yrityksen toimipiste sijaitsee Keravalla, mutta työ on asiakkaiden luona tapahtuvaa koko Etelä-Suomen alueella.

Etsimme henkilöä, jolla on työkokemusta mekaanikan asennuksesta ja alaan sopiva koulutus. Työhön kuuluu mekaanista ja sähkökunnossapitoa, joten kokemus niistä sekä Fanucin ohjausjärjestelmästä on plussaa.

Aikaisempi kokemus CNC-työstökoneiden huollosta tai kokoonpanosta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä jos asenne on kohdillaan, tai jos henkilöllä on kokemusta muista erityistä tarkkuutta vaativista asennuksista.

Työ on myös asiakaspalvelua, joten omaathan joustavan ja positiivisen asenteen! Oman auton käyttömahdollisuus ja englanninkielentaito katsotaan eduksi.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus kotisivujemme kautta. Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi