Työstökoneiden asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme asiakasyrityksellemme Keravalle asentajaa CNC-työstökoneiden huoltoon, asennukseen ja korjaukseen. Asiakkaamme konepajan tuotantolaitteiden ja koneiden huoltoon sekä korjaukseen erikoistunut yritys. Yrityksen toimipiste sijaitsee Keravalla, mutta työ on asiakkaiden luona tapahtuvaa koko Etelä-Suomen alueella.

Etsimme henkilöä, jolla on työkokemusta mekaanikan asennuksesta ja alaan sopiva koulutus. Työhön kuuluu mekaanista ja sähkökunnossapitoa, joten kokemus niistä sekä Fanucin ohjausjärjestelmästä on plussaa.

Aikaisempi kokemus CNC-työstökoneiden huollosta tai kokoonpanosta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä jos asenne on kohdillaan, tai jos henkilöllä on kokemusta muista erityistä tarkkuutta vaativista asennuksista.

Työ on myös asiakaspalvelua, joten omaathan joustavan ja positiivisen asenteen! Oman auton käyttömahdollisuus ja englanninkielentaito katsotaan eduksi.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus kotisivujemme kautta. Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1137385
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kerava