Työstökoneen asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme Keravalle asentajaa CNC-työstökoneiden huoltoon, asennukseen ja korjaukseen. Asiakkaamme on konepajan tuotantolaitteiden ja koneiden huoltoon sekä korjaukseen erikoistunut yritys.

Työpäiväsi

Yrityksen toimipiste sijaitsee Keravalla, mutta työ on asiakkaiden luona tapahtuvaa huolto- ja asennustyötä koko Etelä-Suomen alueella. Työhön kuuluu sekä mekaanisia että sähköpuolen asennuksia, huoltoa ja korjauksia. Noin 95% korjauskeikoista on kuitenkin max 150-200km etäisyydellä Helsingistä. Periaatteena on, että asentajat pääsevät yöksi kotiin. Halutessasi tarjolla on työkeikkoja myös ympäri maailmaa. Työ on kaiken kaikkiaan itsenäistä.

Arvostamme

  • Kokemusta CNC-työstökoneiden sähkö- ja mekaanisista asennuksista tai kokoonpanosta
  • Soveltuvaa koulutusta
  • Luotettavaa ja täsmällistä otetta työhön
  • Silmää asennushommien ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun
  • B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
  • Suomen ja englanninkielen taitoa

Aikaisempi kokemus CNC-työstökoneiden huollosta tai kokoonpanosta ei ole välttämätöntä jos sinulta löytyy tarvittava motivaatio alalle tai jos sinulla on kokemusta muista erityistä tarkkuutta vaativista asennuksista.

Tarjoamme sinulle

Kaupan päälle saat mukavan 21 henkisen työporukan, jossa vaihtuvuus on pieni. Työantajallasi on hyvä vakuutus ja saat laajan työterveyden edut. Saat luonnollisesti kilometrikorvaukset ja päivärahat peruspalkkasi lisäksi. Tämän ohella työnantajasi tarjoaa puhelinedun, työtietokoneen, työkalut ja -vaatteet sekä kattavan perehdytyksen työhön. Pajalla pystyt myös korjaamaan omaa autoasi. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittyä alan todelliseksi ammattilaiseksi. Liikkuva työ mahdollistaa uudet jekut erilaisilla koneilla ja pääset tekemään työtäsi itsenäisesti, mutta silti työskentelet asiakkaiden parissa. 

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Heini Feodorow
heini.feodorow@workpower.fi
044 060 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-11.30)

Avainsanat: CNC-työstökone, työstökoneasentaja, CNC-työstökoneasennus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot