Työstökoneasentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Etsimme nyt työstökoneasentajaa / huoltoinsinööriä työstökoneiden asennukseen ja huoltoon. Makrum Oy on lastuavan työstön ratkaisuja tarjoava ja maahantuova yritys. Heidän asiakaskuntaansa ovat esimerkiksi konepajateollisuus. 

Oletko tuotantoteknologian ammattilainen, jolla on hyppysissään osaamista automaatio- ja sähköistystöistä sekä mekaanisista asennuksista, kunnossapidosta tai koneenrakennuksesta? Voit olla taustaltasi insinööri tai työssäoppinut konkari. Työnteko on mahdollista aloittaa ilman ennakkotietoutta työstökonemaailmasta, koska työhön annetaan hyvä opastus ja ohjaus. Sinulla tulisi olla kuitenkin vahva tietotaito sekä sähkön, automaation- ja koneenrakennuksen saralta työtehtävien oppimiseksi.

Tehtävänkuvaus:
Sinä vastaat koneenasennuksesta ja huolloista myydyille laitteille. Työtä tehdään pääosin asiakkaan tiloissa ja siten hyvät asiakaspalvelutaidot ovat myös tärkeä osa työnkuvaa. Tutustut työssä hyvin asiakkaan toimintaan ja olet helposti lähestyttävä tekninen asiantuntija asiakkaillemme yhdessä muun tiimin kanssa.

Työssä tulee reissattua asiakkailla Suomessa, ja osin ulkomaille. Omalla asuinpaikkakunnallasi ei ole niin suurta merkitystä työnteon kannalta, koska työssä ollaan paljon liikkeessä. Arviolta reissupäiviä on 100-150 vuodessa, painottuen kotimaan matkoihin. Pirkkalassa on uudet toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Toimiston yhteydessä on varasto tarvikkeille sekä demotilat, ja siten tulet käymään Pirkkalassa muutamia kertoja kuussa, tai halutessasi useammin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Toivomme sinulta työhön soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta esimerkiksi automaatio- ja sähköpuolelta, sekä ymmärrystä koneista. Voit olla koulutukseltasi automaatio- ja sähköinsinööri, tai olet työssä oppinut esimerkiksi kunnossapidon osaaja ja sinulla on muu soveltuva koulutus. Sinulla on vahva tekninen ymmärrys ja olet nopea omaksumaan sekä soveltamaan uutta tietoa. Olet itsenäinen työntekijä, joka tarttuu työhön nopeasti ja kantaa luontaisesti vastuun asioiden läpiviennistä. Kestät myös asiakkaalta tulevan paineen asioiden hoitamisessa, ja se laittaa sinut työskentelemään kovemmin.


Työntekoon voi käyttää omaa autoa, ja työssä maksetaan kilometrikorvauksia ja päivärahoja. Myös vapaa autoetu on työssä mahdollinen. Työn kansainvälisyyden takia työssä on välttämätön englannin kielen taitoisuus, vaikka pääosin työkieli on suomi. Työnteon sujuvuuden kannalta sinulla tulee olla myös hyvät IT-taidot.

Tarjoamme:
Sinulle pitkäaikaisen työpaikan, jossa on mahdollisuus vaikuttaa omaan aikatauluun, toimia itsenäisesti asiakastyössä ja kasvattaa omaa asiantuntijuutta. Saat työhön kattavan opastuksen ja tiimin vahvan tuen. Tehtävän palkkaus on hyvä ja palkan lisäksi tulevat päivärahat ja mahdolliset kilometrikorvaukset. Yrityksessä on käytössä myös tulospalkkaus. Työnantaja tarjoaa myös kattavan työterveyshuollon sekä Smartum-etuja.

Hakuprosessi:
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätiedustelut HR-koordinaattori Jonna Kanerva, arkisin 9-16 p. 045 139 7492 tai jonna.kanerva@workpower.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan heti, joten toimi pikaisesti. Täytä hakemus sivuillamme www.workpower.fi siis jo tänään, niin otamme sinuun yhteyttä!

Avainsanat: huolto, asennus, insinööri, asentaja, liikkuva työ, reissutyö, Pirkanmaa, Keski-Uusimaa, Keski-Suomi, Päijät-Häme

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414505
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kanta-Häme, Riihimäki, Keski-Suomi, Jyväskylä, Pirkanmaa, Pirkkala, Tampere, Päijät-Häme, Lahti, Satakunta, Pori, Rauma, Uusimaa, Hyvinkää, Järvenpää, Nurmijärvi