(Poistunut julkaisusta)

Työssäoppimisen kautta tuotannon kesätöihin
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Oletko teknisen alan ammattikoulututkintoa suorittava, 18 -vuotta täyttänyt opiskelija, valmiina kartuttamaan hyödyllistä työkokemusta? Onko sinulla keväällä edessäsi työssäoppimisjakso ja toivoisit sen poikivan sinulle mahdollisesti myös kesätyöt tulevalle kesälle? Hae nyt Muratan tuotantoon harjoittelemaan!

Etsimme nyt useita ammattikouluopiskelijoita työssäoppimisjaksolle helmikuu-toukokuu väliselle ajalle laadukkaiden piiantureiden ja anturikomponenttiemme valmistukseen Vantaan Martinlaaksoon. Työssäoppijanamme työskentelet tuotannon operaattorina valmistuksemme laboratoriomaisissa puhdastiloissa, sillä tuotteemme ovat hyvin herkkiä esimerkiksi lialle ja pölylle ja vaativat erityisolosuhteet. Luvassa on siis kirjaimellisesti siistiä sisätyötä modernissa elektroniikkateollisuuden yrityksessä. Operaattorina työtehtäväsi sisältävät esimerkiksi materiaalien, kuten piikiekkojen, vastaanottoa ja edistämistä prosesseissa, tuotantolatteiden käyttöä ja valvontaa, tuotantojärjestelmän hyödynnystä sekä tuotteiden visuaalista laaduntarkastusta ja mikroskooppityöskentelyä.

Jakso aloitetaan operaattorikouluttajan johdolla perehtymällä useamman viikon ajan puhdastilakäytäntöihin, tuotteiden käsittelyyn ja laitteiden toimintaan sinulle valitulla prosessialueella sekä tuotteiden tarkastamiseen ja mikroskoopin käyttöön laadun varmistamiseksi. Tämän jälkeen siirryt työskentelemään kokeneempien operaattoreiden kanssa oman prosessialueesi työvuoroon, jossa työskentely tapahtuu arjen 2-vuorossa. Tämä tarkoittaa sitä, että teet joka toinen viikko maanantaista perjantaihin aamuvuoroa (klo 6:30-14:45) ja joka toinen viikkoa iltavuoroa (klo 14:30-22:45). Vuorossa tukenasi ovat tiimiläisten lisäksi aluevastaava sekä vuoroesimies. Työssäoppimisjakson aikana aktiivisuuttasi ja oppimistasi seurataan ja hyvin jaksosta suoriutuneille pyrimme järjestämään yrityksessämme jatkoa, mikä voi tarkoittaa kesätyötä tai vakituista työsuhdetta, mikäli opintosi ovat jo loppusuoralla. Meille on myös mahdollista työllistyä vakituiseksi, mikäli opintosi ovat jo loppusuoralla.

Tuotantotyömme sopii henkilölle, joka on kiinnostunut elektroniikkateollisuuden tuotteista ja prosessimaisesta, laatuun keskittyvästä valmistuksesta. Tuotteemme menevät korkeiden laatuvaatimusten sovelluksiin kuten autoihin ja terveysteknologiaan, joten olet mukana valmistamassa tuotteita, joiden toiminnalla on aidosti merkitystä. Viihdyt tuotannossamme, mikäli tykkäät työskennellä tiimissä, mutta sinulla on myös aktiivisuutta toimia itsenäisesti, kun olet oppinut työtehtävät. Tuotannossamme työskentely vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta, hyvää oppimiskykyä, työohjeiden noudattamista sekä halua varmistaa huippuluokan antureiden sujuva tuotanto.

Odotuksemme työssäoppimisjaksoon haluavalle:

  • Opiskelet tekniikan alaa ammattikoulussa (esim. elektroniikka tai ICT-ala, prosessinhoitaja, sähkö- ja automaatio, laborantti, mikromekaanikko, kelloseppä).
  • Opintoihisi kuuluva työssäoppiminen tapahtuu keväällä 2020.
  • Olet turvallisuussyistä vähintään 18-vuotias töiden alkaessa.
  • Olet kiinnostusta kesätöistä ja urasta elektroniikkateollisuudessa.
  • Olet nopea oppimaan ja työskentelet aina huolellisesti.
  • Sinulla on sujuvat suomen kielen taidot.

Oletko kiinnostunut kehittämään ammatillista osaamistasi kanssamme? Lue tästä ohjeet hakuprosessiin:

Jätä meille lyhyt hakemus rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 28.2.2020 Kerro hakemuksen yhteydessä ainakin seuraavat asiat:

  • Mitä opiskelet, missä ammattikoulussa ja kuinka pitkällä olet.
  • Milloin voisit aloittaa työssäoppimisjakson ja kuinka kauan sen tulisi kestää.
  • Miksi olet kiinnostunut työssäoppimisjaksosta meillä ja voisitko työskennellä myös kesän ja/tai oletko kiinnostunut myös vakituisesta työstä.
  • Mikäli sinulla on aiempaa työ- tai harjoittelukokemusta, mainitse missä ja minkälaisissa tehtävissä olet ollut.

Käymme kaikki hakemukset läpi viimeistään hakuajan päätyttyä. Mikäli meillä voisi olla tarjota sinulle työssäoppimispaikka, otamme sinuun yhteyttä keskustellaksemme opinnoistasi, kiinnostuksestasi alaan ja työmme sisällöistä sekä harjoittelun ajankohdasta, minkä jälkeen saat tietää saitko paikan. Ilmoitamme kaikille kiinnostuksestaan kertoneille joka tapauksessa helmikuun aikana.

Mikäli olet epävarma työmme soveltuvuudesta opintoihisi, keskustele tehtävästä oppilaitoksesi opettajien kanssa. Voit myös tiedustella lisätietoja rekrytoijaltamme Ewan Kunchevilta soittamalla numeroon +358401627594.