(Poistunut julkaisusta)

Työpyyntöjen ohjaaja / dispatcher
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2018

Etsimme nyt asiakasyritykseemme uutta

Dispatcheria

Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen syksyn loppuun (optio jatkolle!)

Tehtävässä tulet käsittelemään työnohjausjärjestelmiin tulevia työpyyntöjä, selvittämään vikakuvauksen perusteella tarvittavan varaosan ja tarvittaessa tekemään varaosatilauksen päämiehen järjestelmään. Jaat myös työpyynnöt teknikoille maantieteellisesti ja osaamiskompetenssien mukaisesti. Tämä tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden esimerkiksi vastavalmistuneelle saada jalkaa oven väliin IT-alan tehtäviin!

Työ vaatii oikeanlaista asennetta ja palveluhalukkuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi hakemamme osaaja on oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja vastuuntuntoinen.

Muutoin tehtävä edellyttää:

Kaupallista tai teknistä peruskoulutusta/opintoja tai työkokemuksella hankittuja vastaavia tietoja ja taitoja

Vahvaa osaamista Windows 10 käyttöjärjestelmästä (asennukset ja ongelmanratkonta) sekä osaamista MS Office -ympäristöstä (myös Outlook)

Kykyä omaksua uusia asioita

Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

Monipuolisia työtehtäviä

Suuren yrityksen vahvan osaamisen työsi tueksi

Työskentely tapahtuu toimistotyöaikojen puitteissa ja työpaikka sijaitsee Vantaalla kauppakeskus Jumbon lähettyvillä. Työn toivottu aloitusajankohta on lokakuun alku ja työsuhteessa työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Mikäli kiinnostuit, laitathan meille hakemuksesi ja CV:si jo tänään! Haastattelemme potentiaalisia ehdokkaita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.