Työpajaohjaaja, keittiöpaja, palkkatukipaikka
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Kasvupalvelut
Valmennustalo Koutsi

Tuupakantie 4, 01740 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 04.12.2020 tai sopimuksen mukaan - 26.11.2021


Haemme valmennustalo Koutsiin keittiöpajalle työpajaohjaajaa. Tehtävä on tarkoitettu vantaalaiselle työttömälle työnhakijalle, jonka palkkaamiseen on haettavissa vähintään 30 % palkkatuki.

Työpajaohjaajan tehtäviin kuuluu keittiöpajalla kuntouttavassa työtoiminnassa ja työkokeilussa olevien asiakkaiden päivittäisen työn ohjaaminen,  asiakkaiden perehdyttäminen työpajan tehtäviin ja työturvallisuuteen, töiden suunnittelu, elintarviketilaukset, kassatyöskentely ja tilitykset sekä asiakkaiden työ- ja toimintakyvyn havainnointi yhdessä muiden toimijoiden kanssa ja työturvallisuudesta vastaaminen. 

Työpajaohjaaja motivoi asiakkaita työtaitojen kehittämisessä ja työnhaussa sekä osallistuu opinnollistamiseen. Työpajaohjaajan tehtävän tarkoitus on yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa edistää vantaalaisten työttömien työllistymistä. 

Valmennustalojen keittiöt huolehtivat henkilökunnan ja asiakkaiden päivittäisistä lounaista, aamu- ja päiväkahveista ja kokoustarjoiluista. Lounaita valmistetaan noin neljällekymmenelle henkilölle. 

Tarjoamme haastavan, mielenkiintoisen ja tavoitteellisen tehtävän, jossa on mahdollisuus sekä kehittää että kehittyä.

Vantaan kaupunki on innovatiivinen edelläkävijä työllisyyden edistäjänä. Työllisyyspalveluiden tehtävänä on aktiivinen työllisyyden edistäminen ja työllistäminen. Etsimme joukkoomme täydennystä ja tarjoamme näytönpaikkaa erinomaiselle, innovatiiviselle ja rohkealle tekijälle!

Työllisyyspalveluilla on kolme valmennustaloa, Luxi sijaitsee Tikkurilassa, Reeli Koivukylässä ja Koutsi Tuupakassa. Tarjoamme työttömille vantaalaisille kuntouttavan työtoiminnan ja työkokeilun palvelua eri työpajoilla. Osana toimintaa tarjoamme myös henkilökohtaista sosiaaliohjausta ja uravalmennusta sekä ryhmämuotoista suomen kielen opetusta maahanmuuttaja-asiakkaille.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  soveltuva ammatillinen koulutus

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, sopivaa keittiöalan koulutusta ja riittävää keittiöalan työkokemusta esim. kokki tai kotitalousopettaja sekä ammattitaitoa reseptiikan tuottamiseen.

Luemme eduksi: Asiakaspalvelutaidot ja ohjaamistaidot Joustavuuden Oma-aloitteisuuden Organisointitaidot sekä kokonaisuuksien hallinnan Työllistämistä edistävien palveluiden sekä opinnollistamisen tuntemusta ja kokemuksen verkostotyöstä Hyvät vuorovaikutus- ja ohjaustaidot Soveltuvuuden monimuotoiseen ja -kulttuuriseen työyhteisöön Tietotekniset taidot

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2225,47 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta,  hygieniaosaamistodistus

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Palveluesimies Seppänen Tuomo

050 3045539

tuomo.seppanen2@vantaa.fi


Tavoitettavissa 8 - 15.30

lisätietoja palkkatuesta: monimuotoinen.tyollistaminen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400125
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa