(Poistunut julkaisusta)

Työpajan ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Tehtävän kuvaus


Uusix-verstaat järjestää työtoimintaa pitkäaikaistyöttömille helsinkiläisille. Osastojen/pajojen tärkein tavoite on parantaa työtoiminnassa olevien henkilöiden työllistymisvalmiuksia ja osallisuutta.

Etsimme osaavaa ja innostunutta keittiöalan ammattilaista työpajan ohjaajaksi Suvilahden Muusix-ruokalaamme vastaamaan osaltaan, että siellä toteutuvat Uusix-arvot: välittäminen, oppiminen, ilo, yhteisöllisyys.

Uusix-verstaiden Muusix-ruokalat järjestävät ruokala/lounaspalveluita ja kahvilatoimintaa Uusix-verstaiden henkilöstölle. Tule kehittämään uutta Muusix-konseptia, jossa vilahtaa myös termi "hävikkiruoka".

Tehtäväalueenasi ovat työtoiminnan asiakkaiden ohjaaminen, perehdyttäminen, osaamisen tunnistaminen, arviointi, yhteistyö verkoston kanssa ja toiminnan kehittäminen eri yhteistyötahojen kanssa.

Tehtävässä edellytetään sekä kouluttamis- että kuntoutuksellista osaamista samoin kuin henkilökohtaista sopivuutta. Tuotannollinen osaaminen tarkoittaa ruokalan/kahvilan työtehtävien hallintaa sekä toiminnan suunnittelukykyä kuntoutettaville asiakkaille sopiviksi työtehtäviksi.

Työn aloitus 1.11.2018 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on 6kk.
Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Lisätietoa toiminnastamme löydät osoitteesta www.uusix.fi.

Haku on jatkoa työavaimella 7-941-18 avoinna olleelle haulle. Aiemmin paikkaa hakeneet ovet automaattisesti mukana uudessa haussa.

Kelpoisuusehto


Toisen asteen ammattitutkinto (ruokapalveluvastaava, kokki tms.) ja työkokemusta.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kokemuksen hävikkiruokakonseptista ja osaamisen tunnistamisesta.