(Poistunut julkaisusta)

Työpajamestari rakennuspajalle Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakouluun
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019
Haemme Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakouluun Työpajamestaria rakennuspajalle vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävä alkaa maaliskuussa ja sijaitsee Espoon Otaniemessä. Työpajamestarina työskentelet osana ARTS infra -yksikköä, joka vastaa opetuksen, tutkimuksen ja taiteellisen toiminnan teknisestä palvelusta. ARTS infran monipuolisilla työpajoilla opiskelijat voivat tekemällä oppia materiaaleista, tekniikoista, prosesseista ja kehittää taiteellista ilmaisuaan. Työpajat palvelevat myös tutkimusta sekä mm. monialaista ja -tieteistä UWAS (University Wide Art Studies) opetusta.

Tehtävänkuva ja tiimi

Meillä pääset työskentelemään innostavassa opiskelijoiden, tutkijoiden, taiteilijoiden ja muiden ammattilaisten yhteisössä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Työpajamestarina vastaat rakennuspajan toiminnasta osana kiinteiden materiaalien osaavaa pajatiimiä.

Toimit valmistustekniikan, materiaalien ja rakenteiden asiantuntijana opiskelijoiden ja tutkijoiden kurssi-, tutkimus- ja taiteellisissa töissä puu- ja rakennustekniikoiden alueella. Vastuullasi on myös alueen tilojen ja laitteiden toimintavalmius ja työturvallisuus sekä toiminnan kehittäminen yhdessä pajatiimin kanssa. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluu opiskelijoiden perehdytyskoulutuksen järjestäminen sekä heidän työskentelynsä opastaminen ja valvonta.

Työ on luonteeltaan itsenäistä, mutta sinulla on työssä tukena myös ammattitaitoinen tiimisi. ARTS infra yksikössä kollegoinasi työskentelee useita erityisammattilaisia metallityöstä lasinpuhallukseen ja 3D-tulostukseen. Työ on itsenäistä ja tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa osaamista.

Kokemus ja osaaminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai alempaa korkeakoulututkintoa muotoilun tai tekniikan alalta sekä työkokemusta vastaavan tyyppisestä tehtävästä.

Työssäsi tarvitset hyvää puumateriaalien, puuntyöstötekniikoiden sekä talonrakentamisen menetelmien, materiaalien ja laitteiden tuntemusta ja hallintaa. Hyvien tietojenkäsittelyn perustaitojen lisäksi arvostamme alueen erikoisohjelmistojen ja 3D-mallinnusohjelmien tuntemusta.

Työpajamestarin keskeinen tehtävä on neuvoa, opastaa ja ohjata opiskelijoita ja henkilökuntaa pajan käytössä. Siksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmaratkaisutaitoja. Aiempi kokemus opiskelijoiden ohjaamisesta on työssä hyödyksi, mutta ei välttämätöntä. Osa työpajassa työskentelevistä opiskelijoista ja henkilökunnasta työskentelee englannin kielellä. Siksi sinun tulisi hallita sujuva englannin puhekieli ja suomen kielen osaaminen on eduksi. Kirjallisen kielitaidon osalta tarvitset sujuvaa englannin tai suomen kielen taitoa.

Tehtävän sijainti ja palkkaus

Tehtävä sijaistee Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella Espoossa. Otaniemen kampusta kehitetään jatkuvasti, ja metron myötä kulkuyhteydet meille ovat erinomaiset.

Tehtävän palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti ja sijoittuu noin välille 2500-2800 eur/kk riippuen hakijan pätevyydestä ja kokemuksesta.

Hakemukset ja hakuaika

Haluatko osaksi yhteisöämme kiinnostaviin tehtäviin? Toimitathan hakemuksesi sähköisen järjestelmän kautta viimeistään 18.2.2019. Liitäthän mukaan motivaatiokirjeen sekä CV:n.
Linkki: https://www.aalto.fi/fi/avoimet-tyopaikat/tyopajamestari-rakennuspajalle-arts

Aalto-yliopisto pitää oikeuden jättää tehtävän täyttämättä, jatkaa hakuaikaa ja ottaa mukaan myös henkilöitä, jotka eivät ole toimittaneet hakemusta hakuaikana.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa studiopäällikkö Hannu Paajanen (etunimi.sukunimi@aalto.fi tai puh. 050 308 0602). Rekrytointiprosessia koskeviin tai hakemusteknisiin kysymyksiin vastaa HR-koordinaattori Kati Kiminki (etunimi.sukunimi@aalto.fi tai 050 475 5210)

•www.aalto.fi
•www.twitter.com/aaltouniversity
•www.facebook.com/aaltouniversity
•www.instagram.com/aaltouniversity