(Poistunut julkaisusta)

Työpaikkoja varusmiehille Turun seudulla
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Hei sinä kotiutuva varusmies!

 

Onko varusmiespalveluksesi päättymässä eikä työ- tai opiskelupaikkaa ole vielä tiedossa? Hae meille töihin! Nopea työllistyminen varusmiespalveluksen jälkeen edesauttaa siviilielämään palaamisessa, joten me Turun Adeccolla haluamme tukea kotiutuvia varusmiehiä. Toki autamme sinua löytämään elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan tilanteestasi riippumatta.


Meillä on tarjolla esimerkiksi erilaisia ja monipuolisia varasto-, tuotanto-, toimisto-, rakennus ja sähköpuolen työtehtäviä. Tiettyihin työtehtäviin emme vaadi aikaisempaa työkokemusta tai tiettyä koulutustaustaa. Riittää, että olet reipas ja halukas oppimaan uutta sekä innokas tarttumaan työhön. Myös työsuhteiden kestoissa on eroja, mutta pyrimme löytämään juuri sinun tilanteeseesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Työt voivat olla osa-aikaisia, kokoaikaisia, päivävuoroa, iltavuoroa tai yövuoroa riippuen työtehtävistä ja omasta halukkuudestasi.


Jätä hakemuksesi tämän työpaikkailmoituksen kautta mahdollisimman pian. Muistathan mainita hakemuksessasi lyhyesti, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Lisätietoja työtehtävistä antaa arkisin klo 9-15 HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi