(Poistunut julkaisusta)

Työpaikkoja varusmiehille pk-seudulla
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Hei sinä kotiutuva varusmies! Onko varusmiespalveluksesi päättymässä eikä työ- tai opiskelupaikkaa ole vielä tiedossa? Nopea työllistyminen varusmiespalveluksen jälkeen edesauttaa siviilielämään palaamisessa, joten me Adeccolla haluamme tukea kotiutuvia varusmiehiä. Toki autamme sinua löytämään elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan tilanteestasi riippumatta.


Meillä on tarjolla esimerkiksi erilaisia varasto- ja tuotantotehtäviä, joihin emme vaadi aikaisempaa työkokemusta tai tiettyä koulutustaustaa. Riittää, että olet reipas ja halukas oppimaan uutta sekä innokas tarttumaan työhön. Myös työsuhteiden kestoissa on eroja, mutta pyrimme löytämään juuri sinun tilanteeseesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Jätä hakemuksesi tämän työpaikkailmoituksen kautta mahdollisimman pian, niin pääsemme sopimaan aikatauluusi sopivan haastatteluajan. Muistathan mainita hakemuksessasi lyhyesti, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut.


Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR-konsultti Niina Kola-Kettunen puhelimitse 040 682 2644 tai sähköpostitse niina.kola-kettunen@adecco.fi