(Poistunut julkaisusta)

TYÖPAIKKOJA VARUSMIEHILLE, PÄÄKAUPUNKISEUTU
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018Työn kuvaus:
  Hei sinä kotiutuva varusmies! Onko varusmiespalveluksesi päättymässä eikä työ- tai opiskelupaikkaa ole vielä tiedossa? Nopea työllistyminen varusmiespalveluksen jälkeen edesauttaa siviilielämään palaamisessa, joten me Adeccolla haluamme tukea kotiutuvia varusmiehiä. Toki autamme sinua löytämään elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan tilanteestasi riippumatta.

Meillä on runsaasti tarjolla esimerkiksi erilaisia varasto- ja tuotantotehtäviä, joihin emme vaadi aikaisempaa työkokemusta tai tiettyä koulutustaustaa. Riittää, että olet reipas ja halukas oppimaan uutta sekä innokas tarttumaan työhön. Myös työsuhteiden kestoissa on eroja, mutta pyrimme löytämään juuri sinun tilanteeseesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Juuri nyt haemme tekijöitä kesäkuussa ja heinäkuussa alkaviin työsuhteisiin.

Jätä hakemuksesi tämän työpaikkailmoituksen kautta mahdollisimman pian, niin pääsemme sopimaan aikatauluusi sopivan haastatteluajan. Muistathan mainita hakemuksessasi lyhyesti, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. 

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Niina Kola-Kettunen puhelimitse numerosta 040 682 2644 tai sähköpostitse niina.kola-kettunen@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  TYÖPAIKKOJA VARUSMIEHILLE


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Niina Kola-Kettunen, +358406822644


Toimipaikka:  HQ