(Poistunut julkaisusta)

Työpaikkoja Varastotyön ja Tuotannon Parissa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018Työn kuvaus:
  Etsimme useille asiakasyrityksillemme tekijöitä erilaisiin tuotannon ja logistiikan tehtäviin pääkaupunkiseudulle. Työtehtäviin voi kuulua asiakasyrityksemme tarpeista riippuen kokoonpanoa, pakkaamista, trukilla ajoa, tai keräilyä varastoympäristössä. Työ on luonteeltaan kokopäiväistä ja töitä tehdään pääosin kahdessa tai kolmessa vuorossa. Töitä on tehtävästä riippuen tarjolla vähintään syyskuun loppuun saakka ja parhaassa tapauksessa vakinaistuminen asiakasyrityksen palvelukseen on mahdollista.
 
Työtehtävät vaihtelevat luonteeltaan ja vaativuustasoltaan asiakasyrityksittäin ja osastoittain. Voit olla kokenut tuotannon tai logistiikan ammattilainen, tai motivoitunut alalle suuntautuja uransa alkuvaiheessa; Alaan soveltuva kokemus ja koulutus katsotaan tehtäväkohtaisesti hakijan eduksi. Varsinkin trukinajotaitoisuus on etu monessa tehtävässä. Pyrimme löytämään juuri sinun taustallesi ja kokemuksellesi soveltuvan työpaikan lukuisista asiakasyritystemme avoimista tehtävistä.
 
Haastattelemme hakijoita jatkuvasti ja täytämme tehtävät heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian. Hausta lisätietoa antaa Aleksi Helin sähköpostitse aleksi.helin@adecco.fi, tai puhelimitse 040 630 0711.

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Aleksi Helin, 040 630 0711


Toimipaikka:  VANTAA