(Poistunut julkaisusta)

Työpaikkana Lappi. Tarjoilijaksi Pyhälle!
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Kyllä meitäkin ketuttais, jos ei oltais Lapissa! Mutta täällä ollaan: tuntureilla, revontulten alla ja porojen parissa. Täällä paiskitaan duunia hiki hatussa ja mielettömällä meiningillä. Täällä on tilaa, vapautta ja uskomattoman hyvä jengi. Haluatko mukaan?

Haemme tarjoilijaa ravintola Huttu-Uulaan Pyhälle talvikaudelle!Toivoisimme, että sinulla olisi jo kokemusta alalta ja etsisit uusia haasteita! Tule kartuttamaan kokemustasi Lappiin ja nauttimaan talven mahtavista maisemista! Työt alkaisivat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestävät huhtikukuun loppuun asti.

Huttu-Uula on yksi parhaista Lapin lähiruokaravintoloista ja omaa Rotisseur-kilvet. Hiihtokeskus Pyhä tarjoaa huippumahdollisuudet aktiivilaskijalle- ja hiihtäjälle harrastuksista nauttimiseen! Palkka osaamisen ja kykyjen mukaan. Harrastusten tukemismahdollisuus sopimisen mukaan!

Toivomme sinulta:

  • koulutusta ja aikaisempaa kokemusta a la carte- tarjoilijan työstä
  • ymmärrystä ruokajuomien ja ja ruuan kokonaisuuden merkityksestä asiakkaalle
  • joustavuutta – työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä!

... ja tietysti reipasta asennetta!

Muita tekosyitä? Kysymyksiä? Ota yhteyttä vaikka soittamalla tai meilaamalla suoraan Opteamin Lapin toimistolle, puh. 010 8500 554 tai lappi@opteam.fi.

Tai jos olet jo täysin vakuuttunut siitä, että työt Lapissa voisivat olla sinun juttusi, lähetä ehdottomasti meille hakemuksesi mahdollisimman pian!

Huom! Huomioimme vain järjestelmän kautta tehdyt hakemukset.