(Poistunut julkaisusta)

Työpaikalla tapahtuva oppiminen, Siivouspalvelut / Uusimaa
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2018

Etsitkö työssäoppimispaikkaa?
Tarjoamme nyt mahdollisuuden työssäoppimiseen Siivouspalveluissa Uudellamaalla (Pääkaupunkiseutu, Lohja, Järvenpää ja Hyvinkää).

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia.

Me ISS Palveluilla tarjoamme jälleen tänä syksynä työssäoppimismahdollisuuksia alan tuleville ammattilaisille. Harjoittelun tarkka sisältö määräytyy opintojesi mukaan. Työssäoppimisjakson aikana pääset oppimaan ja ottamaan vastuuta, mutta tukenasi ovat aina tiimimme kokeneet tekijät.


Olemme matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi ja haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” -palveluasenne. Toivomme sinulta työssäoppijana ahkeraa ja tunnollista työotetta, rohkeutta uuden oppimiseen sekä taitoa ymmärtää ja kohdata erilaisia asiakkaitamme.


 


Työssäoppimisaika on sovitettavissa opiskelujesi opintosuunnitelmaan. Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.10.2018.