(Poistunut julkaisusta)

Työpaikalla tapahtuva oppiminen, Ruokailupalvelut, Tampere
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Tarjoamme nyt mahdollisuuden työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen Ruokailupalveluissamme Tampereella.
 
ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.


Me ISS Palveluilla tarjoamme jälleen mahdollisuuden työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen alan tuleville ammattilaisille. Tarkka sisältö määräytyy opintojesi mukaan. Jakson aikana pääset oppimaan ja ottamaan vastuuta, mutta tukenasi ovat aina tiimimme kokeneet tekijät.


Olemme matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi ja haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” -palveluasenne. Toivomme sinulta työssäoppijana ahkeraa ja tunnollista työotetta, rohkeutta uuden oppimiseen sekä taitoa ymmärtää ja kohdata erilaisia asiakkaitamme.Työpaikalla tapahtuvan oppimisen ajankohta on sovitettavissa opiskelujesi opintosuunnitelmaan. Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.12.2018.