Työpaikalla tapahtuva oppiminen, Ravintolapalvelut / Oulu, Kiiminki, Haukipudas
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2018

Etsitkö paikkaa työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen?

Tarjoamme nyt mahdollisuuden tähän Ravintolapalveluissamme Oulun seudulla. 

ISS ravintolapalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.


Me ISS Palveluilla tarjoamme jälleen tänä syksynä työssäoppimismahdollisuuksia alan tuleville ammattilaisille. Harjoittelun tarkka sisältö määräytyy opintojesi mukaan. Työssäoppimisjakson aikana pääset oppimaan ja ottamaan vastuuta, mutta tukenasi ovat aina tiimimme kokeneet tekijät.


Olemme matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi ja haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” -palveluasenne. Toivomme sinulta työssäoppijana ahkeraa ja tunnollista työotetta, rohkeutta uuden oppimiseen sekä taitoa ymmärtää ja kohdata erilaisia asiakkaitamme.Työssäoppimisaika on sovitettavissa opiskelujesi opintosuunnitelmaan. Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.9.2018.


Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1171411
  • Työsuhde: Harjoittelu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu