Työpaikalla tapahtuva oppiminen kiinteistön ylläpitopalvelut, Oulu
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2018

Etsitkö työnantajaa missä voit suorittaa työpaikalla tapahtuvan oppimisen- jakson?

Tarjoamme nyt tähän mahdollisuuden  ISS:n Kiinteistön ylläpitopalveluiden Teknisissä palveluissa Oulun alueella.
ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000 kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 
Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.


Me ISS Palveluilla tarjoamme jälleen tänä syksynä erilaisia työssäoppimismahdollisuuksia alan tuleville ammattilaisille. Harjoittelun tarkka sisältö määräytyy opintojesi mukaan. Teknisissä palveluissa voit suorittaa työssäoppimisjaksosi muun muassa LVI-,rakennus- sähkö- tai automaatiotehtävissä. Työssäoppimisjakson aikana pääset oppimaan ja ottamaan vastuuta, mutta tukenasi ovat aina tiimimme kokeneet tekijät.


Olemme matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi ja haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” -palveluasenne. Toivomme sinulta työssäoppijana ahkeraa ja tunnollista työotetta, rohkeutta uuden oppimiseen sekä taitoa ymmärtää ja kohdata erilaisia asiakkaitamme.


Työssäoppimisaika on sovitettavissa opiskelujesi opintosuunnitelmaan. Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.9.2018.


 

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1171394
  • Työsuhde: Harjoittelu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu