(Poistunut julkaisusta)

Työpaikalla tapahtuva oppiminen, Kiinteistöhuolto / Pirkanmaa
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Etsitkö työssäoppimispaikkaa? Tarjoamme nyt mahdollisuuden työssäoppimiseen Kiinteistöhuollossa Pirkanmaan alueella.
 
ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000 kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Me ISS Palveluilla tarjoamme jälleen työssäoppimismahdollisuuksia alan tuleville ammattilaisille. Harjoittelun tarkka sisältö määräytyy opintojesi mukaan. Työssäoppimisjakson aikana pääset oppimaan ja ottamaan vastuuta, mutta tukenasi ovat aina tiimimme kokeneet tekijät.


Olemme matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi ja haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” -palveluasenne. Toivomme sinulta työssäoppijana ahkeraa ja tunnollista työotetta, rohkeutta uuden oppimiseen sekä taitoa ymmärtää ja kohdata erilaisia asiakkaitamme.


 Työssäoppimisaika on sovitettavissa opiskelujesi opintosuunnitelmaan. Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.1.2019.